reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Całe 7 dni w Norwegii jak położna pokazała jak spać z dzieckiem to dziecko spało że mną, pod pachą ja musiałam spać na plecach na pół leżąco, fakt nie wysypiałem się ale czułam się dużo bezpieczniej jął miałam ja przy sobie.
Ja miałam kokon na środku łóżka I nakarmiłam odłożyłam...
ciekawe , mam nadzieję że zobaczy i powie 🥰 chociaż wiem że to zależy od lekarza i jego humoru 😔
Bardziej sprzętu i wprawnego oka :). Mi najwcześniej powiedzieli w 14 +3tyg.

reklama
Mam nadzieje ze jutro się okaże że rośnie, bo to moja wyczekana ciąża i się bardzo boje
Rozumiem bo ja też miałam przeboje z tą betą, u mnie wielki wynik ale małe przyrosty. 3mam kciuki. Ja robiłam pierwsze badanie później po 48h a następne po 72h. A kiedy masz następne usg? Podobno najważniejsze jest usg ale nie wiem czy to prawda.

Rozumiem bo ja też miałam przeboje z tą betą, u mnie wielki wynik ale małe przyrosty. 3mam kciuki. Ja robiłam pierwsze badanie później po 48h a następne po 72h. A kiedy masz następne usg? Podobno najważniejsze jest usg ale nie wiem czy to prawda.
Następne usg mam dopiero 17.03. A co najdziwniejsze że przy takiej becie Pani stwierdziła że widać już pęcherzyk ciążowy 2.5mm jakim cudem?

Mam nadzieje ze jutro się okaże że rośnie, bo to moja wyczekana ciąża i się bardzo boje
Trzymam kciuki! Ja znam dziewczyny, które pierwszą betę miały w okolicy 10. To musi wystartowac od mniejszych wartosci 😊 Ważne żeby był przyrost, sama wartość o niczym nie świadczy. Ja przy pustym jaju w pierwsze ciąży miałam duże wartosci, ale może 10% przyrost, to był faktycznie problem. Są kalkulatory w internecie, możesz się nimi wspierać 😊

Załączniki

• Screenshot_20250305-142743_Diagnostyka.jpg
    Screenshot_20250305-142743_Diagnostyka.jpg
    134,9 KB · Wyświetleń: 16
reklama
A to juz na tej wizycie będzie można tetno osłuchać tak mi się wydaje :) jak z tą betą jest do końca to nie wiem ale jak widać to najważniejsze.

Do góry