reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
dobra czyli jestem bezpieczna , najwyżej doniosę im później zaświadczenie albo i nie bo będę już na zwolnieniu lekarskim . No ogólnie upadłość formy to nie będzie moim zdaniem ( wtedy wiem że mogliby mnie zwolnić ) bo forma jako firma będzie istnieć dalej tylko jeden z oddziałów zostanie zamknięty czyli traktuje to jako likwidację miejsca pracy tak mi się wydaje . Jak myślicie , jeżeli jest 120 oddziałów pod nazwą np. biedronka i jedna się zamyka to chyba nie jest upadłość formy ? Nie wiem czy podałam dobry przykład bo biedronka chyba jest franczyzą ? 🤔
W mojej opinii jest zachowana ciągłość nawet jeśli by zamknęli 119 oddziałów a zmniejszyli z przyczyn ekonomicznych, czy biznesowych przesłanek do 1, to nadal organizacja istnieje, nie ma upadłości i wszystkich konsekwencji wynikających z tego tytułu, dodatkowo firma zachowuje jakiś Staff a tych na tak zwanym LoA jak w przypadku kobiet w ciąży musi utrzymywać w puli pracowników.

U nas będzie dokładnie taka różnica wieku jak się już maluszek się urodzi 😁 Teraz córka ma rok i 8 miesięcy 🙈 Trochę mnie to przeraża na chwile obecną i fakt, że w pierwszej ciąży się stresowałam noszeniem torby z zakupami lekkimi albo miski z praniem, a teraz na luzie dźwigam prawie 13kg dziecko każdego dnia, czasem dosypia mi na rękach w nocy 🙈
O to ja przybijam piątkę, moj synek ma 18 miesięcy i bardziej już 14kg i jest na etapie "psytula, psytula" i chcę żeby go nosić na rękach 🥹
Uważam że różnica będzie super 🥰

Dziewczyny ta Bonjesta mi już przyniosła ulgę w mdlościach, pierwszy dzień że mogę usiąść do pracy! Liczę, że jutro będzie jeszcze lepiej..

W mojej opinii jest zachowana ciągłość nawet jeśli by zamknęli 119 oddziałów a zmniejszyli z przyczyn ekonomicznych, czy biznesowych przesłanek do 1, to nadal organizacja istnieje, nie ma upadłości i wszystkich konsekwencji wynikających z tego tytułu, dodatkowo firma zachowuje jakiś Staff a tych na tak zwanym LoA jak w przypadku kobiet w ciąży musi utrzymywać w puli pracowników.
super , tak jak myślałam , dziękuję ☺️ chociaż szczerze mówić stresuje się ta rozmowa ,podobno ma być z każdym pracownikiem 😯

dobra czyli jestem bezpieczna , najwyżej doniosę im później zaświadczenie albo i nie bo będę już na zwolnieniu lekarskim . No ogólnie upadłość formy to nie będzie moim zdaniem ( wtedy wiem że mogliby mnie zwolnić ) bo forma jako firma będzie istnieć dalej tylko jeden z oddziałów zostanie zamknięty czyli traktuje to jako likwidację miejsca pracy tak mi się wydaje . Jak myślicie , jeżeli jest 120 oddziałów pod nazwą np. biedronka i jedna się zamyka to chyba nie jest upadłość formy ? Nie wiem czy podałam dobry przykład bo biedronka chyba jest franczyzą ? 🤔
No pisałyśmy Ci już tysiąc razy że jesteś bezpieczna 😘

reklama
Wgl powiem tak odbiegając od tematu mojej pracy , nigdy nie byłam obrzydliwa , nie miałam problemu z wódek różnych rzeczy ani tym żeby ktoś przy mnie rozmawiał o czymś , aktualnie ? Kolega dzisiaj opowiadał że zwymiotował w samochodzie i mało brakło żebym ja zwymiotowała , teraz weszła na główną stronę gdzie ktoś dodał zdjęcie jakiegoś skrzepu na podpasce nie wiem dokładnie ale znowu prawie 🤮 chyba jednak ciążowe objawy wchodzą jak nic

Do góry