reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Czy może któraś z mam ma podobny problem i musi prowadzić oszczędny tryb życia? Powiedzcie mi proszę jak sobie z tym radzicie bo mnie chwilami coś trafia. Przed ciążą byłam bardzo aktywna. Pierwsze tygodnie przeleżałam w większości ze względu na plamienia, a że akurat robiliśmy remont w mieszkaniu to wynajmowałam inne plus na tyle źle się czułam, że dni leciały. Później dostałam zielone światło i powrót do normalności. Jak to mówią "odeszły strupy od dupy" i oczywiście zaczęłam znowu robić coś bo przecież w domu zawsze jest coś do zrobienia. Żebym jeszcze tak ja spokojnie ale nie gotowanie, pieczenie, pranie w końcu miałam okazję przejrzeć szafy i zakamarki więc jak tu siedzieć. I nagle bum skracająca się szyjka i znowu łóżko przez to wszystko to jak tylko wstanę to od razu z tyłu głowy mam "kobieto leż! Gdzie znowu leziesz". To dopiero leci 2 tydzień, a na mam wrażenie że to wieczność.
Mam to samo, tyle, że u mnie zagrożenie pęknięcia blizny z macicą, ale ja powolutku robię bo niestety partner nie ogarnie domu

Mam to samo, tyle, że u mnie zagrożenie pęknięcia blizny z macicą, ale ja powolutku robię bo niestety partner nie ogarnie domu
Strasznie mi przykro ☹️. Uważaj na siebie czasem warto odpuścić sobie porządek. Ja w tym temacie nie mam problemu bo mój to robi wszystko sprzątanie i dom większe zakupy są na jego głowie. Ja robię takie małe drobne rzeczy. Dużo mi też syn pomaga.

Cześć dziewczyny! Po badaniach prenatalnych w Uwagach lekarz zaznaczył IT 2.00mm /przezierność wewnątrzczaszkowa. Czy mam się czego obawiać? Lekarz nie poinformował mnie o tym, że coś jest za wysoko.. dzwonił genetyk i reszta ryzyk jest niska, ale co mam myśleć o tym? :( :( było to pierwsze badanie prenatalne w kwietniu , a ja dopiero teraz to zauważyłam :( po jutrze mam połówkowe... :(

Cześć dziewczyny! Po badaniach prenatalnych w Uwagach lekarz zaznaczył IT 2.00mm /przezierność wewnątrzczaszkowa. Czy mam się czego obawiać? Lekarz nie poinformował mnie o tym, że coś jest za wysoko.. dzwonił genetyk i reszta ryzyk jest niska, ale co mam myśleć o tym? :( :( było to pierwsze badanie prenatalne w kwietniu , a ja dopiero teraz to zauważyłam :( po jutrze mam połówkowe... :(
Szczerze to chodź bardzo bym chciała to nie mam nigdzie wpisanej normy. Na pierwszym badaniu w ogóle nic o tym nie mam. Teraz na połówkowym mam wpisane, że jest w normie.

reklama
Do góry