Agunia1401
Moderator
Ja też mam oba imiona a już chyba z 3 lata ale nie mam tego przeczucia. Wcześniej myślałam że chłopiec ale strasznie mnie strofuje córka że ona marzy o siostrze (oczywiście nic nie wie), mi w sumie ważne aby było zdrowe bo to teraz ważne. A czy łatwiej syna, musiałabym się od nowa uczyć obsługiJa miałam wcześniej przeczucie, że to dziewczynka. W poprzedniej ciąży przeczucie mnie nie zawiodło, ale wtedy miałam też sny z małym chłopcem, a teraz nic takiego nie doświadczam. Jest mi to w sumie obojętne. Chciałabym dziewczynkę ze względu na ładniejsze ubranka, ale też chciałabym chłopca, bo jednak z chłopcem jest, według mnie, łatwiej. Zobaczymy. Imię mamy wybrane dla obu płci.
@MartaMarkry co do charakteru, koleżanka ma Antosia i oaza spokoju, chłopak potrafi 2h z książką przesiedzieć a moja córka istny żywioł, gaduła, wszędzie jej pełno, wspina się wszędzie gdzie tylko się da albo jej się tak wydaje. Połykała wszystko, byłam 3 razy w szpitalu z tego powodu na badaniach... musiałam mieć oczy dookoła głowy myślałam że to ja jestem jakąś dziwna że nie potrafię upilniwac ale po 2 miesiącach w żłobku dostaje telefon żeby pilnie przyjechać bo był mały wypadek... uderzyła w sciane i rozcięła czoło i trzeba było Szyc, 2 szwy... no taki żywioł ale wśród obcych spokojna i baczny obserwator.