reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Zapomniałam tylko zapytać kiedy na wizytę mogę przyjść z mężem. Czy na prenatalnych już pozwalają? W poprzedniej ciąży takie wspólne wizyty mnie ominęły ze względu na pandemię 😔

Zapomniałam tylko zapytać kiedy na wizytę mogę przyjść z mężem. Czy na prenatalnych już pozwalają? W poprzedniej ciąży takie wspólne wizyty mnie ominęły ze względu na pandemię 😔
Ja w poniedziałek byłam już z mężem.
Jestem taka zmęczona że zaraz padnę. Obudziłam się o 3 i spać nie mogłam. A o 7 pojechaliśmy na Wrocław na badania.
Okazało się, że dojechaliśmy godzinę przed czasem, ale fuksnelo mi się i nie było nikogo to weszłam 😎
Wyniki dziś wieczorem w aplikacji medicover powinny być.

Ja dziś po wizycie z USG 6+1 widać zarodek i serduszko ale lekarz mnie zmartwił bo nie podoba mi się tętno 120

Cześć dziewczyny ☺️ mam na imię Iwona.
Moja siostra jak była w ciąży bardzo sobie chwaliła to forum, więc ja też postanowiłam dołączyć 💗 Ciesz się, że mogę być tu z Wami.
Miałam dwa poronienia i teraz jestem już 7+2 ☺️ jest serduszko 🥰 Ja od prawie trzech tygodni leżę w łóżku bo mnie tak strasznie muli i 🤢. Jest to dla mnie trudny czas 🙈 macie może jakieś metody na te dolegliwości? Dostałam tabletki Xonvea ale słabo działaj 😞

Cześć dziewczyny ☺️ mam na imię Iwona.
Moja siostra jak była w ciąży bardzo sobie chwaliła to forum, więc ja też postanowiłam dołączyć 💗 Ciesz się, że mogę być tu z Wami.
Miałam dwa poronienia i teraz jestem już 7+2 ☺️ jest serduszko 🥰 Ja od prawie trzech tygodni leżę w łóżku bo mnie tak strasznie muli i 🤢. Jest to dla mnie trudny czas 🙈 macie może jakieś metody na te dolegliwości? Dostałam tabletki Xonvea ale słabo działaj 😞
Ja biorę jedną tabletkę Xonvea przed snem i świetnie działa, ale senność po nich mnie dobija.

Na kiedy masz termin porodu? Muszę cię wpisać na 1 stronę.

reklama
Ja biorę jedną tabletkę Xonvea przed snem i świetnie działa, ale senność po nich mnie dobija.

Na kiedy masz termin porodu? Muszę cię wpisać na 1 stronę.
Ja obecnie biorę 2 na noc i jedna rano a i tak słabo na maxa 😵‍💫
1.03 mam wizytę i wtedy będę wiedziała, bo ostatnio nie było mojej ginekolog i tamta nie chciała się mieszać 😅

Do góry