Kropka29
Moderator
Link do: No-Spa - czego o niej nie wiesz… - Strona 2 z 2 - Siłami Natury Tu tak na szybko znalazłam coś co kiedyś inna dziewczyna wrzucała na wątek prywatny w którym jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie takZapomniałam tylko zapytać kiedy na wizytę mogę przyjść z mężem. Czy na prenatalnych już pozwalają? W poprzedniej ciąży takie wspólne wizyty mnie ominęły ze względu na pandemię
Ja w poniedziałek byłam już z mężem.Zapomniałam tylko zapytać kiedy na wizytę mogę przyjść z mężem. Czy na prenatalnych już pozwalają? W poprzedniej ciąży takie wspólne wizyty mnie ominęły ze względu na pandemię
u mnie idziemy na pierwsze prenatalne już razemZapomniałam tylko zapytać kiedy na wizytę mogę przyjść z mężem. Czy na prenatalnych już pozwalają? W poprzedniej ciąży takie wspólne wizyty mnie ominęły ze względu na pandemię
Mogło dopiero zacząć bić, dlatego niskieJa dziś po wizycie z USG 6+1 widać zarodek i serduszko ale lekarz mnie zmartwił bo nie podoba mi się tętno 120
Ja biorę jedną tabletkę Xonvea przed snem i świetnie działa, ale senność po nich mnie dobija.Cześć dziewczyny mam na imię Iwona.
Moja siostra jak była w ciąży bardzo sobie chwaliła to forum, więc ja też postanowiłam dołączyć Ciesz się, że mogę być tu z Wami.
Miałam dwa poronienia i teraz jestem już 7+2 jest serduszko Ja od prawie trzech tygodni leżę w łóżku bo mnie tak strasznie muli i . Jest to dla mnie trudny czas macie może jakieś metody na te dolegliwości? Dostałam tabletki Xonvea ale słabo działaj
Ja obecnie biorę 2 na noc i jedna rano a i tak słabo na maxaJa biorę jedną tabletkę Xonvea przed snem i świetnie działa, ale senność po nich mnie dobija.
Na kiedy masz termin porodu? Muszę cię wpisać na 1 stronę.