reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Zapomniałam tylko zapytać kiedy na wizytę mogę przyjść z mężem. Czy na prenatalnych już pozwalają? W poprzedniej ciąży takie wspólne wizyty mnie ominęły ze względu na pandemię 😔

Zapomniałam tylko zapytać kiedy na wizytę mogę przyjść z mężem. Czy na prenatalnych już pozwalają? W poprzedniej ciąży takie wspólne wizyty mnie ominęły ze względu na pandemię 😔
Ja w poniedziałek byłam już z mężem.
Jestem taka zmęczona że zaraz padnę. Obudziłam się o 3 i spać nie mogłam. A o 7 pojechaliśmy na Wrocław na badania.
Okazało się, że dojechaliśmy godzinę przed czasem, ale fuksnelo mi się i nie było nikogo to weszłam 😎
Wyniki dziś wieczorem w aplikacji medicover powinny być.

Ja dziś po wizycie z USG 6+1 widać zarodek i serduszko ale lekarz mnie zmartwił bo nie podoba mi się tętno 120

Cześć dziewczyny ☺️ mam na imię Iwona.
Moja siostra jak była w ciąży bardzo sobie chwaliła to forum, więc ja też postanowiłam dołączyć 💗 Ciesz się, że mogę być tu z Wami.
Miałam dwa poronienia i teraz jestem już 7+2 ☺️ jest serduszko 🥰 Ja od prawie trzech tygodni leżę w łóżku bo mnie tak strasznie muli i 🤢. Jest to dla mnie trudny czas 🙈 macie może jakieś metody na te dolegliwości? Dostałam tabletki Xonvea ale słabo działaj 😞

Cześć dziewczyny ☺️ mam na imię Iwona.
Moja siostra jak była w ciąży bardzo sobie chwaliła to forum, więc ja też postanowiłam dołączyć 💗 Ciesz się, że mogę być tu z Wami.
Miałam dwa poronienia i teraz jestem już 7+2 ☺️ jest serduszko 🥰 Ja od prawie trzech tygodni leżę w łóżku bo mnie tak strasznie muli i 🤢. Jest to dla mnie trudny czas 🙈 macie może jakieś metody na te dolegliwości? Dostałam tabletki Xonvea ale słabo działaj 😞
Ja biorę jedną tabletkę Xonvea przed snem i świetnie działa, ale senność po nich mnie dobija.

Na kiedy masz termin porodu? Muszę cię wpisać na 1 stronę.

reklama
Ja biorę jedną tabletkę Xonvea przed snem i świetnie działa, ale senność po nich mnie dobija.

Na kiedy masz termin porodu? Muszę cię wpisać na 1 stronę.
Ja obecnie biorę 2 na noc i jedna rano a i tak słabo na maxa 😵‍💫
1.03 mam wizytę i wtedy będę wiedziała, bo ostatnio nie było mojej ginekolog i tamta nie chciała się mieszać 😅

Do góry