reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Cześć wszystkim :) tak nieśmiało dołączam do grupy, bo parę dni temu zrobiłam test, który wyszedł pozytywny i termin wypada mi jakoś na sam koniec października, ale jako że to drugie, to raczej nie będzie się opóźniać :) przynajmniej tak mówią, córka wyszła tydzień po terminie 😅
Beta jeszcze przede mną, więc wszystko się okaże, ale w grupie raźniej!

Cześć wszystkim :) tak nieśmiało dołączam do grupy, bo parę dni temu zrobiłam test, który wyszedł pozytywny i termin wypada mi jakoś na sam koniec października, ale jako że to drugie, to raczej nie będzie się opóźniać :) przynajmniej tak mówią, córka wyszła tydzień po terminie 😅
No ja tam nie wiem ;) u mnie córka 8 dni przed terminem, syn 2 dni przed terminem, syn 2 tyg po terminie i syn indukowany sporo przed terminem z racji jego wielkości 🤷🏼‍♀️ gdyby nie indukcja to pewnie ważył by ponad 5kg i musieli by mnie ciąć 🤷🏼‍♀️🫣

Tak jest już ok, to krwiak pękł po stosunku 🙈🙈 zarodek żyje, pozostało plamienie jak się skończy to wyjdę do domu 🙈🙈🤞🤞 ,na USG musieli nie widzieć krwiaka chyba, 6 lat temu miałam też przy synie krwiaka
całe szczęście że to tylko to!
ja zarówno pierwsze jak i drugie urodziłam w terminie +- dzień.
No ja tam nie wiem ;) u mnie córka 8 dni przed terminem, syn 2 dni przed terminem, syn 2 tyg po terminie i syn indukowany sporo przed terminem z racji jego wielkości 🤷🏼‍♀️ gdyby nie indukcja to pewnie ważył by ponad 5kg i musieli by mnie ciąć 🤷🏼‍♀️🫣
córka, syn, syn, czy tooznacza, że teraz czwarte? 😍 czy już baby Brain mi się włączył i źle liczę? 😂

reklama
Do góry