Narazie kazali leżeć, podejrzewają policystyczne jajniki,dlatego ciężko było zajść w ciążę i teraz poronienie zagrażające, chyba dopiero Jutro badanie, bo póki co nie krwawie jużprzykro mi
Daj znać jutro po badaniach. Trzymaj się
reklama
Kropka29
Moderator
@hemoglobina termin z om 24.10, USG 05.03
Kasia_Der
Fanka BB :)
Cześć wszystkim tak nieśmiało dołączam do grupy, bo parę dni temu zrobiłam test, który wyszedł pozytywny i termin wypada mi jakoś na sam koniec października, ale jako że to drugie, to raczej nie będzie się opóźniać przynajmniej tak mówią, córka wyszła tydzień po terminie
Beta jeszcze przede mną, więc wszystko się okaże, ale w grupie raźniej!
MartaMarkry
może z posiłkiem lepiej byłoby ja wziąć?W końcu udało mi się zasnąć, ale posmak tej tabletki czuję do teraz. W każdym razie nie mam na razie mdłości i jestem w stanie zjeść
MartaMarkry
najważniejsze, że krwawienie ustało. Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrzeNarazie kazali leżeć, podejrzewają policystyczne jajniki,dlatego ciężko było zajść w ciążę i teraz poronienie zagrażające, chyba dopiero Jutro badanie, bo póki co nie krwawie już
MamaLama
No ja tam nie wiem u mnie córka 8 dni przed terminem, syn 2 dni przed terminem, syn 2 tyg po terminie i syn indukowany sporo przed terminem z racji jego wielkości gdyby nie indukcja to pewnie ważył by ponad 5kg i musieli by mnie ciąćCześć wszystkim tak nieśmiało dołączam do grupy, bo parę dni temu zrobiłam test, który wyszedł pozytywny i termin wypada mi jakoś na sam koniec października, ale jako że to drugie, to raczej nie będzie się opóźniać przynajmniej tak mówią, córka wyszła tydzień po terminie
MamaLama
@hemoglobina Następna wizyta u mnie 04.03.2024
Proszę o dopisanie
Proszę o dopisanie
MartaMarkry
całe szczęście że to tylko to!Tak jest już ok, to krwiak pękł po stosunku zarodek żyje, pozostało plamienie jak się skończy to wyjdę do domu ,na USG musieli nie widzieć krwiaka chyba, 6 lat temu miałam też przy synie krwiaka
ja zarówno pierwsze jak i drugie urodziłam w terminie +- dzień.Cześć wszystkim tak nieśmiało dołączam do grupy, bo parę dni temu zrobiłam test, który wyszedł pozytywny i termin wypada mi jakoś na sam koniec października, ale jako że to drugie, to raczej nie będzie się opóźniać przynajmniej tak mówią, córka wyszła tydzień po terminie
córka, syn, syn, czy tooznacza, że teraz czwarte? czy już baby Brain mi się włączył i źle liczę?No ja tam nie wiem u mnie córka 8 dni przed terminem, syn 2 dni przed terminem, syn 2 tyg po terminie i syn indukowany sporo przed terminem z racji jego wielkości gdyby nie indukcja to pewnie ważył by ponad 5kg i musieli by mnie ciąć
reklama
Magdalena09
@hemoglobina u mnie wizyta 04.03