reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

Ja też byłam na zakupach przygotowałam obiad i jedyne na co mam ochotę to iść spać 🤕 a tu za godzinę trzeba iść do kuchni... I wieczorem pomóż mężowi przy remoncie, przecież nie mogę pokazywać innym że ciągle śpię bo mnie w domu u męża wezmą za lasera 😂😂😂

reklama
No ja tam nie wiem ;) u mnie córka 8 dni przed terminem, syn 2 dni przed terminem, syn 2 tyg po terminie i syn indukowany sporo przed terminem z racji jego wielkości 🤷🏼‍♀️ gdyby nie indukcja to pewnie ważył by ponad 5kg i musieli by mnie ciąć 🤷🏼‍♀️🫣
Pełen rozrzut 😅 czyli istnieje statystyczna szansa, że znowu teraz będzie przed terminem ;) gratulacje piątki, bardzo dumny wynik!

nie nie za duża wartość. Nie porównujemy bety swojej z kimś innym. Każda z nas miała zagnieżdżenie w innym dniu, każdej z nas beta przyrasta prawidłowo, ale o inny %.

I wiek ciąży wyjdzie tak naprawdę na USG. U mnie według obliczeń powinno być 7 tyć a ciąża jest młodsza.
Porównywałam z poprzednia swoją ciąża, tez w tym samym dniu cyklu, ale byłam dzis u doktorka. Jest pęcherzyk ciążowy ale chyba ciąża wcześniejsza jest niz myślimy. beta duża 14tys, wiec się zdziwił i mówił ze powinno więcej widać przy takiej becie… za tyg mam przyjść. Jutro powtórzę betę i zobacze przyrost.

Porównywałam z poprzednia swoją ciąża, tez w tym samym dniu cyklu, ale byłam dzis u doktorka. Jest pęcherzyk ciążowy ale chyba ciąża wcześniejsza jest niz myślimy. beta duża 14tys, wiec się zdziwił i mówił ze powinno więcej widać przy takiej becie… za tyg mam przyjść. Jutro powtórzę betę i zobacze przyrost.
no tak, ale konkretnie w którym dniu doszło do zagnieżdżenia tego raczej nie jesteśmy w stanie zweryfikować więc według mnie porównywanie nie jest miarodajne.
Ale jeśli byłaś u lekarza, to dobrze. Który tydzień mu wyszedł?

no tak, ale konkretnie w którym dniu doszło do zagnieżdżenia tego raczej nie jesteśmy w stanie zweryfikować więc według mnie porównywanie nie jest miarodajne.
Ale jeśli byłaś u lekarza, to dobrze. Który tydzień mu wyszedł?
Powiedział ze możliwe ze początek piątego, ale za tydzień będziemy więcej wiedzieć

reklama
Do góry