Carolina123
Fanka BB :)
@Katrolina96 plamienie ustało ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rozumiem. Mam nadzieję, że beta szybciutko spadnie, a Ty już w najbliższym cyklu wrócisz na mamuśki. Bardzo mi przykro. Trzymaj się cieplutko i koniecznie mimo wszystko skontroluj jeszcze raz betęNie, bo rozkręciło się okresowe krwawienie... jutro zrobię potwierdzić, że spadła...
biedna, zdrówka i dawaj nam znać jak sytuacja mam nadzieję że wszystko będzie w porządku. Który tc?Hej,u mnie też krew, okropny ból brzucha, mój mnie zawiozl do szpitala, beta spadła 11tysiecy Ale to niedużo mówią, zarodek żyje,ja nadał krwawie po trochu, zrobią rano badania czy zarodek żyje , dostałam kroplówki więc ból przeszedł już
bardzo mi przykro. Bądź silnaHej,u mnie też krew, okropny ból brzucha, mój mnie zawiozl do szpitala, beta spadła 11tysiecy Ale to niedużo mówią, zarodek żyje,ja nadał krwawie po trochu, zrobią rano badania czy zarodek żyje , dostałam kroplówki więc ból przeszedł już
Dziękuję, tak, jutro pójdę sprawdzićrozumiem. Mam nadzieję, że beta szybciutko spadnie, a Ty już w najbliższym cyklu wrócisz na mamuśki. Bardzo mi przykro. Trzymaj się cieplutko i koniecznie mimo wszystko skontroluj jeszcze raz betę
przykro miHej,u mnie też krew, okropny ból brzucha, mój mnie zawiozl do szpitala, beta spadła 11tysiecy Ale to niedużo mówią, zarodek żyje,ja nadał krwawie po trochu, zrobią rano badania czy zarodek żyje , dostałam kroplówki więc ból przeszedł już
też przyjmuję te tabletki! Ratują mnie.Wróciłam od ginekologa. Przepisał mi Xonvea na mdłości. Z dzidziusiem wszystko dobrze, popłakałam się jak zobaczyłam serduszko. Bije 140. Maluszek ma 1,29 cm i wypada na usg 7+4, a mi wychodzi dziś 7+0 z OM.
Jak dojadę do domu to wyślę wam zdjęcie