reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

Hej, dzis pierwszy raz zrobiłam betę pojutrze zrobię znów. Natomiast porównywałam betę z poprzednia ciąża. I robiłam betę w takim samym czasie jak teraz tyle smak dni od miesiączki i poprzednia miałam 2609 teraz mam 14tys :o dzis teoretycznie jest 5+6 czy to nie za duża wartość? Jaka wy miałyście?
nie nie za duża wartość. Nie porównujemy bety swojej z kimś innym. Każda z nas miała zagnieżdżenie w innym dniu, każdej z nas beta przyrasta prawidłowo, ale o inny %.

I wiek ciąży wyjdzie tak naprawdę na USG. U mnie według obliczeń powinno być 7 tyć a ciąża jest młodsza.

reklama
Hej byłam wczoraj na wizycie ale wróciłam dość późno i nie miałam siły już pisać...
Zarodek i ciałko żółte jest ale serduszka nie było trochę się martwię bo z usg wychodzi 5tc a z OM 6+1 kolejna wizyta za 05.03.
6+1 to jeszcze spokojnie, serduszko mogło zacząć bić nawet kilka godzin po. Ginekolog moja mówi że nie przyjmuje do 7tc kobiet właśnie żeby się nie stresowały brakiem serduszka chyba że muszą dostać leki. Na następnej wizycie już będzie:) ja też czekam na wizytę mam za tydzień to będzie 8+1 z om

Hej, dzis pierwszy raz zrobiłam betę pojutrze zrobię znów. Natomiast porównywałam betę z poprzednia ciąża. I robiłam betę w takim samym czasie jak teraz tyle smak dni od miesiączki i poprzednia miałam 2609 teraz mam 14tys :o dzis teoretycznie jest 5+6 czy to nie za duża wartość? Jaka wy miałyście?
Spoko,ja w 5/6 tyg mam 129 tysięcy hahq

reklama
Do góry