Agnieszkaxx
Aktywna w BB
Jest mi strasznie przykro ale chyba muszę się z wami pożegnać . Pęcherzyk 25mm a zarodka dalej brak wiec pewnie w przeciągu kilku dni zacznie się poronienie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej tak mi kochana przykroJest mi strasznie przykro ale chyba muszę się z wami pożegnać . Pęcherzyk 25mm a zarodka dalej brak wiec pewnie w przeciągu kilku dni zacznie się poronienie![]()
Przykto mi bardzoJest mi strasznie przykro ale chyba muszę się z wami pożegnać . Pęcherzyk 25mm a zarodka dalej brak wiec pewnie w przeciągu kilku dni zacznie się poronienie![]()
Ooo strasznie mi przykroJest mi strasznie przykro ale chyba muszę się z wami pożegnać . Pęcherzyk 25mm a zarodka dalej brak wiec pewnie w przeciągu kilku dni zacznie się poronienie![]()
strasznie mi przykro, trzymaj sięJest mi strasznie przykro ale chyba muszę się z wami pożegnać . Pęcherzyk 25mm a zarodka dalej brak wiec pewnie w przeciągu kilku dni zacznie się poronienie![]()
Do ilu dzisiaj wzrosla?Dziewczyny, beta trochę wzrosła (po 24h), ale zaczęło się krwawienie/plamienieNo i te niskie wartości...mam nadzieję, że to "tylko" biochemiczna, a nie pozamaciczna...
Wczoraj 3,3. Dzisiaj 4,1. Na wyniku mam napisane, że sprawdzone 2 razy i zalecone żeby skontrolować. Bardzo niska wartośćDo ilu dzisiaj wzrosla?
wiesz co wydaje mi się, że trzeba tą betę nadal kontrolowaćWczoraj 3,3. Dzisiaj 4,1. Na wyniku mam napisane, że sprawdzone 2 razy i zalecone żeby skontrolować. Bardzo niska wartość
Według kalkatora przyrost jest 60%... No, ale to krwawienio-plamienie![]()