reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
mogłaś sobie tkankę uszkodzić podczas aplikacji. Obserwuj jak to będzie tylko delikatnie o na brązowo ( stara krew ) to nie ma za bardzo powodu do zmartwienia. Jakby pojawiła się różowa krew to bym umówiła się do ginekologa ✊
No właśnie mam brązowe brązowe i to w malutkich ilościach, na internecie też pisze że to stara krew więc mam nadzieję że to jest to bo wizytę mam dopiero za 2 tyg🙈

No właśnie mam brązowe brązowe i to w malutkich ilościach, na internecie też pisze że to stara krew więc mam nadzieję że to jest to bo wizytę mam dopiero za 2 tyg🙈
no to jak w bardzo małych ilościach i brązowe to na 90 % jest tak jak mówię. Przy aplikacji uszkodziłaś tkankę/żyłkę. Miałam tak w poprzedniej ciąży. Ile się strachu najadłam to sama wiem. Spokojnie. Nie martw się tym. Ilość brązowego powinna się zmniejszać /blednąć. Jak nie ma różowego to najlepiej olać i się nie martwić 🙂

no to jak w bardzo małych ilościach i brązowe to na 90 % jest tak jak mówię. Przy aplikacji uszkodziłaś tkankę/żyłkę. Miałam tak w poprzedniej ciąży. Ile się strachu najadłam to sama wiem. Spokojnie. Nie martw się tym. Ilość brązowego powinna się zmniejszać /blednąć. Jak nie ma różowego to najlepiej olać i się nie martwić 🙂
Uf uspokoiłas mnie! Bardzo dziękuję za pomoc ❤️

Dzień dobry, jestem po wizycie - to ta która miała być pierwsz ale nie wytrzymałam i poszłam wcześniej. Z USG 8+2, bubuś ma 1.8 cm, termin przesunął się na 29.09 ale lekarz powiedział że z USG to będą wahania kilkudniowe w zależności od wielkości. Serce ♥️ bije pięknie. Aż się wzruszyłam jak popatrzyłam takie maleństwo🥰

Załączniki

• 377e1e35-2733-4e75-b47a-047a9dedd761.jpeg
    377e1e35-2733-4e75-b47a-047a9dedd761.jpeg
    103,2 KB · Wyświetleń: 99
Dzień dobry, jestem po wizycie - to ta która miała być pierwsz ale nie wytrzymałam i poszłam wcześniej. Z USG 8+2, bubuś ma 1.8 cm, termin przesunął się na 29.09 ale lekarz powiedział że z USG to będą wahania kilkudniowe w zależności od wielkości. Serce ♥️ bije pięknie. Aż się wzruszyłam jak popatrzyłam takie maleństwo🥰
super 😍 gratulacje 😍😍😍😍🍾

Wspaniale! Gratulacje 🥹 wzruszam się razem z Tobą, rośnijcie zdrowo ❤️❤️🙏🏻

jaki już duży 🥰

reklama
Dzisiaj rano znowu wyszła delikatna, ale różowa kreska🤷‍♀️ już tyle różnych firm robiłam... naczytałam się, że facelle potrafiły komuś wyłapać betę nawet 3-4 albo 7:o jak sobie porównałam zdjęcia testów z ostatnich dni to niby widać jakąś tendencję do ciemniejszych kresek.
Zrobiłam drugą betę z krwi dzisiaj i zobaczymy. Martwię się, że te kreski są bardzo słabe i nie ciemnieją mocno. No, ale z drugiej strony przy becie rzędu kilku jednostek nie będą wychodziły nie wiadomo jak mocne🤷‍♀️ (o ile w ogóle...).
No i teoretycznie mam dzisiaj 31dc, 15/16 dni wyższych temperatur, więc wartości bety powinny już być chyba dużo wyższe... z tego co czytam to wszystko wskazuje na biochemiczną🤷‍♀️
Znalazłam swój stary wynik z tego samego laboratorium kiedy ciąży nie było. Wtedy mam zapis: <0,100. Wczoraj 3,3.

Do góry