reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
mogłaś sobie tkankę uszkodzić podczas aplikacji. Obserwuj jak to będzie tylko delikatnie o na brązowo ( stara krew ) to nie ma za bardzo powodu do zmartwienia. Jakby pojawiła się różowa krew to bym umówiła się do ginekologa ✊
No właśnie mam brązowe brązowe i to w malutkich ilościach, na internecie też pisze że to stara krew więc mam nadzieję że to jest to bo wizytę mam dopiero za 2 tyg🙈

No właśnie mam brązowe brązowe i to w malutkich ilościach, na internecie też pisze że to stara krew więc mam nadzieję że to jest to bo wizytę mam dopiero za 2 tyg🙈
no to jak w bardzo małych ilościach i brązowe to na 90 % jest tak jak mówię. Przy aplikacji uszkodziłaś tkankę/żyłkę. Miałam tak w poprzedniej ciąży. Ile się strachu najadłam to sama wiem. Spokojnie. Nie martw się tym. Ilość brązowego powinna się zmniejszać /blednąć. Jak nie ma różowego to najlepiej olać i się nie martwić 🙂

no to jak w bardzo małych ilościach i brązowe to na 90 % jest tak jak mówię. Przy aplikacji uszkodziłaś tkankę/żyłkę. Miałam tak w poprzedniej ciąży. Ile się strachu najadłam to sama wiem. Spokojnie. Nie martw się tym. Ilość brązowego powinna się zmniejszać /blednąć. Jak nie ma różowego to najlepiej olać i się nie martwić 🙂
Uf uspokoiłas mnie! Bardzo dziękuję za pomoc ❤️

Dzień dobry, jestem po wizycie - to ta która miała być pierwsz ale nie wytrzymałam i poszłam wcześniej. Z USG 8+2, bubuś ma 1.8 cm, termin przesunął się na 29.09 ale lekarz powiedział że z USG to będą wahania kilkudniowe w zależności od wielkości. Serce ♥️ bije pięknie. Aż się wzruszyłam jak popatrzyłam takie maleństwo🥰

Załączniki

• 377e1e35-2733-4e75-b47a-047a9dedd761.jpeg
    377e1e35-2733-4e75-b47a-047a9dedd761.jpeg
    103,2 KB · Wyświetleń: 95
Dzień dobry, jestem po wizycie - to ta która miała być pierwsz ale nie wytrzymałam i poszłam wcześniej. Z USG 8+2, bubuś ma 1.8 cm, termin przesunął się na 29.09 ale lekarz powiedział że z USG to będą wahania kilkudniowe w zależności od wielkości. Serce ♥️ bije pięknie. Aż się wzruszyłam jak popatrzyłam takie maleństwo🥰
super 😍 gratulacje 😍😍😍😍🍾

Wspaniale! Gratulacje 🥹 wzruszam się razem z Tobą, rośnijcie zdrowo ❤️❤️🙏🏻

jaki już duży 🥰

reklama
Dzisiaj rano znowu wyszła delikatna, ale różowa kreska🤷‍♀️ już tyle różnych firm robiłam... naczytałam się, że facelle potrafiły komuś wyłapać betę nawet 3-4 albo 7:o jak sobie porównałam zdjęcia testów z ostatnich dni to niby widać jakąś tendencję do ciemniejszych kresek.
Zrobiłam drugą betę z krwi dzisiaj i zobaczymy. Martwię się, że te kreski są bardzo słabe i nie ciemnieją mocno. No, ale z drugiej strony przy becie rzędu kilku jednostek nie będą wychodziły nie wiadomo jak mocne🤷‍♀️ (o ile w ogóle...).
No i teoretycznie mam dzisiaj 31dc, 15/16 dni wyższych temperatur, więc wartości bety powinny już być chyba dużo wyższe... z tego co czytam to wszystko wskazuje na biochemiczną🤷‍♀️
Znalazłam swój stary wynik z tego samego laboratorium kiedy ciąży nie było. Wtedy mam zapis: <0,100. Wczoraj 3,3.

Do góry