reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2024

Wyjatkowo miałam stresujacy miesiac wiec nawet myslalam że okres przeciagnal sie z tego powodu. Testy robiłam w okolicach 5.02 i nic nie bylo wiec odpuscilam az do 14.02 bo testy owulacyjne codziennie wykazywały coraz ciemniejsza kreske i postanowilam zrobic test ciazowy. Ogolnie cykle mam takie po 31 dni. Mysle ze faktycznie owulacja sie opoznila i dlatego tak to wyglada :). Mam lekkje bóle takie jak na okres ale to nie często i to wszystko. Dzieki Wam za pocieszenie bo już zaczynam wariować a ciezko sie czeka :(
owulacja może się przesunąć z różnych powodów choroba, stres też. Mi np. przesunęła się w miesiącu w którym jechałam na wakacje także no. Spokojnie przyrost wygląda optymistycznie. Jeszcze ewentualnie sobie zrób progesteron jak będziesz robiła betę i najważniejszy jest spokój 🙂 ja od samego początku mam takie bóle i wiele dziewczyn też o tym pisało.

reklama
Wyjatkowo miałam stresujacy miesiac wiec nawet myslalam że okres przeciagnal sie z tego powodu. Testy robiłam w okolicach 5.02 i nic nie bylo wiec odpuscilam az do 14.02 bo testy owulacyjne codziennie wykazywały coraz ciemniejsza kreske i postanowilam zrobic test ciazowy. Ogolnie cykle mam takie po 31 dni. Mysle ze faktycznie owulacja sie opoznila i dlatego tak to wyglada :). Mam lekkje bóle takie jak na okres ale to nie często i to wszystko. Dzieki Wam za pocieszenie bo już zaczynam wariować a ciezko sie czeka :(
Widzisz ja miałam miesiączkę 5.01, a pozytywny test 4.02.

Przyszły mi wyniki bety: 129710,00 , powiedzcie mi , że jest ok, skoro lekarz nie widział jeszcze zarodka , mówił, że To ok 5/6 tydzień, kolejna beta w środę i piątek,a lekarz 8 marca 🙈🙈

Ale się rozpisałyście :) ja wróciłam z pracy i nocy brak.. dziś mam kryzys. Ciężko mi jakoś i spać mi się chce cały dzień. Jutro kontrola ❤️

reklama
Wiecie co, ja nie wiem jak to możliwe.... zrobiłam już kilkanaście testów i za chwilę uwierzę w jakiś nowotwór😩
Ale czy wtedy beta w krwi byłaby ujemna?
Mąż sugeruje powtórzyć krew...

Załączniki

• 20240219_174226.jpg
    20240219_174226.jpg
    854 KB · Wyświetleń: 94
Do góry