reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

Wyjatkowo miałam stresujacy miesiac wiec nawet myslalam że okres przeciagnal sie z tego powodu. Testy robiłam w okolicach 5.02 i nic nie bylo wiec odpuscilam az do 14.02 bo testy owulacyjne codziennie wykazywały coraz ciemniejsza kreske i postanowilam zrobic test ciazowy. Ogolnie cykle mam takie po 31 dni. Mysle ze faktycznie owulacja sie opoznila i dlatego tak to wyglada :). Mam lekkje bóle takie jak na okres ale to nie często i to wszystko. Dzieki Wam za pocieszenie bo już zaczynam wariować a ciezko sie czeka :(
owulacja może się przesunąć z różnych powodów choroba, stres też. Mi np. przesunęła się w miesiącu w którym jechałam na wakacje także no. Spokojnie przyrost wygląda optymistycznie. Jeszcze ewentualnie sobie zrób progesteron jak będziesz robiła betę i najważniejszy jest spokój 🙂 ja od samego początku mam takie bóle i wiele dziewczyn też o tym pisało.

reklama
Wyjatkowo miałam stresujacy miesiac wiec nawet myslalam że okres przeciagnal sie z tego powodu. Testy robiłam w okolicach 5.02 i nic nie bylo wiec odpuscilam az do 14.02 bo testy owulacyjne codziennie wykazywały coraz ciemniejsza kreske i postanowilam zrobic test ciazowy. Ogolnie cykle mam takie po 31 dni. Mysle ze faktycznie owulacja sie opoznila i dlatego tak to wyglada :). Mam lekkje bóle takie jak na okres ale to nie często i to wszystko. Dzieki Wam za pocieszenie bo już zaczynam wariować a ciezko sie czeka :(
Widzisz ja miałam miesiączkę 5.01, a pozytywny test 4.02.

Przyszły mi wyniki bety: 129710,00 , powiedzcie mi , że jest ok, skoro lekarz nie widział jeszcze zarodka , mówił, że To ok 5/6 tydzień, kolejna beta w środę i piątek,a lekarz 8 marca 🙈🙈

Ale się rozpisałyście :) ja wróciłam z pracy i nocy brak.. dziś mam kryzys. Ciężko mi jakoś i spać mi się chce cały dzień. Jutro kontrola ❤️

reklama
Wiecie co, ja nie wiem jak to możliwe.... zrobiłam już kilkanaście testów i za chwilę uwierzę w jakiś nowotwór😩
Ale czy wtedy beta w krwi byłaby ujemna?
Mąż sugeruje powtórzyć krew...

Załączniki

• 20240219_174226.jpg
    20240219_174226.jpg
    854 KB · Wyświetleń: 88
Do góry