Agnieszkaxx
Zaciekawiona BB
Nie wiem jak wy dzisiaj ale ja zjadłam tyle , że jestem w szoku nie wiedziałam, że potrafię tyle zjeść …
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w pracy powiadomiłam zaraz po pokazaniu się bladej kreski na teście Ale u mnie to konieczność żeby reszta załogi wiedziała, że nie mogę już pracować przy zdjęciach RTG.. Najbliższej rodzinie planuje powiedzieć po USG jeśli wszystko będzie okej, a reszta świata dowie się pewnie po prenatalnychHej dziewczyny! Czy są dziś jakieś wizyty zaplanowane??
Kiedy mówicie w pracy o ciąży? A kiedy informujecie rodzinę? Czekacie do skończenia 3 msc czy wcześniej dzielicie się tą informacją???
jeju do tej pory ja również myślałam, że tylko ja tak mam!Czyli nie tylko ja mam takie głupie objawy
ja mam teraz ok 5cm i dostałam wczoraj duphaston żeby się trochę wchłonął. Nie zagraża zarodkowi ale ponoć może mnie boleć jajnik przez niego i faktycznie czasami czuje taki chwiliwy bolHej, ja dziś miałam wizytę u gina, narazie pusty pęcherzyk (z wyliczeń moich i lekarza 5/6tydz), kolejna wizyta 8 marca bo lekarz idzie na urlop, test ciążowy wyszedł bardzo wyraźny 03.02 , dał skierowanie na betę więc w poniedziałek pojadę zrobić.
Miala któraś z was torbiela ponad 4cm i się wchłonął w trakcie ciąży?
To może mi również przepisze cośja mam teraz ok 5cm i dostałam wczoraj duphaston żeby się trochę wchłonął. Nie zagraża zarodkowi ale ponoć może mnie boleć jajnik przez niego i faktycznie czasami czuje taki chwiliwy bol
Jaki to lekarz? Właśnie kogoś szukam, bo moja lekarka fajna, ale wizyty w 2022 były po 200zl a teraz 420 :/ szukam innej opcjiTeoretycznie przez Medicover, ale zobaczę czy będę zadowolona. W pierwszej ciąży miałam super lekarza, ale teraz problemem jest dla mnie jechanie do niego na drugi koniec Warszawy
Dr Brzeziński, przyjmuje na Wołoskiej. Robi szybkie USG na każdej wizycie (taki króciutki podgląd bez żadnych pomiarów itd, ale to i tak więcej niż większość lekarzy którzy nie mają nawet sprzętu w gabinecie), ekspresowo odpowiada na wyniki badań i wiadomości w aplikacji, nie robi problemu z wystawianiem dodatkowych skierowań. A przy tym jednocześnie bardzo sympatyczny i rzeczowy. Trochę ciężko się do niego dostać, ale ja robiłam to tak że jak już wyczaiłam kiedy pojawia się do niego nowy grafik to zapisywałam się na 2-3 wizyty do przoduJaki to lekarz? Właśnie kogoś szukam, bo moja lekarka fajna, ale wizyty w 2022 były po 200zl a teraz 420 :/ szukam innej opcji
jest to niegroźne bo ponoć tak się zdarza jak była "obfita" owulacja i zostaje taka właśnie torbiel poowulacyjna. Ale dr mi powiedział że to dobrze bo to znaczy że się produkuje dużo hormonów które teraz jlsa bardzo potrzebne. No ale może pobolewać i mnie faktycznie ciągnie prawy jajnikTo może mi również przepisze coś
Rozumiem, Dobrze wiedzieć, uspokoiło mnie to a plamienia mogą również wystąpić przy tym? Pamiętam że miałam u syna krwiaka i plamiłam długo zanim poszłam do szpitala, Ale To była moja pierwsza ciąża w 2017 W szpitalu pękł, miałam krwawienie, później plamienie trzy dni i później spokój, bylo niewielkie zagrożenie dla ciąży, Ale obeszło się bez komplikacjijest to niegroźne bo ponoć tak się zdarza jak była "obfita" owulacja i zostaje taka właśnie torbiel poowulacyjna. Ale dr mi powiedział że to dobrze bo to znaczy że się produkuje dużo hormonów które teraz jlsa bardzo potrzebne. No ale może pobolewać i mnie faktycznie ciągnie prawy jajnik