Agnieszkaxx
Zaciekawiona BB
Nie wiem jak wy dzisiaj ale ja zjadłam tyle , że jestem w szoku
nie wiedziałam, że potrafię tyle zjeść …
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w pracy powiadomiłam zaraz po pokazaniu się bladej kreski na teścieHej dziewczyny! Czy są dziś jakieś wizyty zaplanowane??
Kiedy mówicie w pracy o ciąży? A kiedy informujecie rodzinę? Czekacie do skończenia 3 msc czy wcześniej dzielicie się tą informacją???
jeju do tej pory ja również myślałam, że tylko ja tak mam!Czyli nie tylko ja mam takie głupie objawy![]()
ja mam teraz ok 5cm i dostałam wczoraj duphaston żeby się trochę wchłonął. Nie zagraża zarodkowi ale ponoć może mnie boleć jajnik przez niego i faktycznie czasami czuje taki chwiliwy bolHej, ja dziś miałam wizytę u gina, narazie pusty pęcherzyk (z wyliczeń moich i lekarza 5/6tydz), kolejna wizyta 8 marca bo lekarz idzie na urlop, test ciążowy wyszedł bardzo wyraźny 03.02, dał skierowanie na betę więc w poniedziałek pojadę zrobić.
Miala któraś z was torbiela ponad 4cm i się wchłonął w trakcie ciąży?
To może mi również przepisze cośja mam teraz ok 5cm i dostałam wczoraj duphaston żeby się trochę wchłonął. Nie zagraża zarodkowi ale ponoć może mnie boleć jajnik przez niego i faktycznie czasami czuje taki chwiliwy bol
Jaki to lekarz? Właśnie kogoś szukam, bo moja lekarka fajna, ale wizyty w 2022 były po 200zl a teraz 420 :/ szukam innej opcjiTeoretycznie przez Medicover, ale zobaczę czy będę zadowolona. W pierwszej ciąży miałam super lekarza, ale teraz problemem jest dla mnie jechanie do niego na drugi koniec Warszawy![]()
Dr Brzeziński, przyjmuje na Wołoskiej. Robi szybkie USG na każdej wizycie (taki króciutki podgląd bez żadnych pomiarów itd, ale to i tak więcej niż większość lekarzy którzy nie mają nawet sprzętu w gabinecie), ekspresowo odpowiada na wyniki badań i wiadomości w aplikacji, nie robi problemu z wystawianiem dodatkowych skierowań. A przy tym jednocześnie bardzo sympatyczny i rzeczowy. Trochę ciężko się do niego dostać, ale ja robiłam to tak że jak już wyczaiłam kiedy pojawia się do niego nowy grafik to zapisywałam się na 2-3 wizyty do przoduJaki to lekarz? Właśnie kogoś szukam, bo moja lekarka fajna, ale wizyty w 2022 były po 200zl a teraz 420 :/ szukam innej opcji
jest to niegroźne bo ponoć tak się zdarza jak była "obfita" owulacja i zostaje taka właśnie torbiel poowulacyjna. Ale dr mi powiedział że to dobrze bo to znaczy że się produkuje dużo hormonów które teraz jlsa bardzo potrzebne. No ale może pobolewać i mnie faktycznie ciągnie prawy jajnikTo może mi również przepisze coś![]()
Rozumiem, Dobrze wiedzieć, uspokoiło mnie tojest to niegroźne bo ponoć tak się zdarza jak była "obfita" owulacja i zostaje taka właśnie torbiel poowulacyjna. Ale dr mi powiedział że to dobrze bo to znaczy że się produkuje dużo hormonów które teraz jlsa bardzo potrzebne. No ale może pobolewać i mnie faktycznie ciągnie prawy jajnik