Agunia1401
Moderator
Cześć dziewczyny pora się przywitać. Wczoraj sobie przypomniałam o forum, i patrzę już 50stron... przeczytałam kilka ale raczej wszystkie nie zdążę. Według flo termin na 16 października. Ja znowu chyba za luźno podchodzę, widzę że wy kontroliwalyscie betę. Ja zrobiłam raz żeby potwierdzić ciążę, tydzień temu i wyszło że beta była 1021 więc już nie powtarzałam. Pierwsza ciążę prowadziłam w Norwegii i tam to w ogóle całkiem inaczej więc teraz czuję się jakbym znowu była pierwszy raz. Do ginekolog jestem dopiero na 29 lutego bo moja pojechała na ferie, a przed wyjazdem to było za wcześnie... trochę się zestresowałam jak czytałam u was o pustych pęcherzykach. Rok temu straciłam w 6tc, a we wrześniu miałam w dziej okresu bardzo blada kreskę a 2 dni później okres.
Jestem po cc, dziecko kończy w dzień kobiet 4 lata mam nadzieję że ta ciążę utrzymam, bo już slysze kiedy będę miała siostrzyczkę od córki, a sama czuje ze juz jestem gotową na drugie.
Z objawów klucie w podbrzuszu to samo było w pierwszej i piersi zrobiły się pełniejsze
Najgorzej bo prawdopodobnie w weekend przeszłam grypę i nie za bardzo było czym leczyć i mam nadzieję że to nie odbiło się na dziecku, miałam 40st gorączki i musiałam brać paracetamol a i tak zbijało na 38 5 a teraz wracam do siebie.
Jestem po cc, dziecko kończy w dzień kobiet 4 lata mam nadzieję że ta ciążę utrzymam, bo już slysze kiedy będę miała siostrzyczkę od córki, a sama czuje ze juz jestem gotową na drugie.
Z objawów klucie w podbrzuszu to samo było w pierwszej i piersi zrobiły się pełniejsze
Najgorzej bo prawdopodobnie w weekend przeszłam grypę i nie za bardzo było czym leczyć i mam nadzieję że to nie odbiło się na dziecku, miałam 40st gorączki i musiałam brać paracetamol a i tak zbijało na 38 5 a teraz wracam do siebie.