reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Wiadomo, jakby cokolwiek się działo albo miałabym jakąś „nieciekawą” historię medyczną to też bym gnała na częste USG 🙂 A tak, gdy nie mam żadnych niepokojących objawów (w sumie to prócz braku okresu to nie mam kompletnie żadnych objawów 😅), nic nie sugeruje mi że cokolwiek by mogło być nie tak więc mimo tego że przebieram nogami ze zniecierpliwienia to jednak postaram się wytrzymać te 2-2,5 tygodnia 🙈
No ja sama nie gnałam, mój gin właśnie zlecał te usg żeby być na pewno pewnym że jest wszystko ok. Do tego badania, wyniki itd. Naprawdę ginekolog z powołaniem.
Jest bardzo delikatny i wszystko wytłumaczy, odpowie na pytania.

reklama
Cześć dziewczyny! I ja się przywitam! Przeczytałam ostatnie 10 stron! Gratuluje bijących serduszek, a tam gdzie jeszcze ich nie ma trzymam kciuki mocne żeby na kolejnej wizycie się pojawiły ❤️
U mnie ostatnia miesiączka 15.01, wczorajszy też po południu z blada kreska. Dziś rano tak samo, ale test słabszej czułości. W poniedziałek pójdę na betę😊 wizytę umówiłam sobie na 04.03. Flo sugeruje datę porodu na 21.10 zobaczymy co powie Pani doktor 😁 staraliśmy się od czerwca, w końcu zaskoczyło! to moja druga ciąża, na pokładzie 2 letnia córeczka 🥰

Załączniki

• IMG_2559.jpeg
    IMG_2559.jpeg
    976 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_2562.jpeg
    IMG_2562.jpeg
    866,1 KB · Wyświetleń: 76
Do góry