Carolina123
Fanka BB :)
Mamy serduszko. Dzisiaj 6+1 według OM i według USG. Jestem już zapisana na prenatalne ja pikole jak to szybko wszystko idzie nasz kropek ma już 4mm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperMamy serduszko. Dzisiaj 6+1 według OM i według USG. Jestem już zapisana na prenatalne ja pikole jak to szybko wszystko idzie nasz kropek ma już 4mm
Wspaniale!!!Mamy serduszko. Dzisiaj 6+1 według OM i według USG. Jestem już zapisana na prenatalne ja pikole jak to szybko wszystko idzie nasz kropek ma już 4mm
mnie mało tego, że ssie to jak nie zjem to mam mdłości. Tylko ciągle mielenie buzia ratuje mnie od mdłościCiągle mnie ssie w żołądku. Cokolwiek zjem, w ogóle nie jestem w stanie się najeść. Oszaleć można
mam to samo a teraz się tak najadlam placków ziemniaczanych że zaraz pęknęCiągle mnie ssie w żołądku. Cokolwiek zjem, w ogóle nie jestem w stanie się najeść. Oszaleć można
wczoraj miałam to samo i jadłam to samomam to samo a teraz się tak najadlam placków ziemniaczanych że zaraz pęknę
jesteśmy u teściów na noc, jeszcze nic nie wiedzą.. spać mi się chce strasznie, brzuch mnie boli z przejedzeniawczoraj miałam to samo i jadłam to samo