reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
. Ogólnie ta ginekolog była jakby zła , że przyszłam tak wcześnie. Nawet w zaleceniach coś tam o tym napisała 😂
Ufff, to nie mogę się doczekać kolejnego usg 🫶
Ja byłam bardzo zdziwiona, że był zarodek, bo z OM mój tydzień ciąży to 5+2.
Moja nie była zła, ale uprzedziła, że może nie być zarodka, a serduszka na pewno widać nie będzie. Kazala przyjść za 2 tygodnie, ale ja nie chcę prowadzić prywatnie ciąży.

Ja byłam bardzo zdziwiona, że był zarodek, bo z OM mój tydzień ciąży to 5+2.
Moja nie była zła, ale uprzedziła, że może nie być zarodka, a serduszka na pewno widać nie będzie. Kazala przyjść za 2 tygodnie, ale ja nie chcę prowadzić prywatnie ciąży.
Gratuluję❤️ przynajmniej coś Ci powiedziała , tez byłam prywatnie a czemu chcesZ prowadzić na NFZ? Jestem w enel medzie cieżko tu o dobrego ginekologa i już naprawdę zastanawiałam się czy nie iść na NFZ.

Gratuluję❤️ przynajmniej coś Ci powiedziała , tez byłam prywatnie a czemu chcesZ prowadzić na NFZ? Jestem w enel medzie cieżko tu o dobrego ginekologa i już naprawdę zastanawiałam się czy nie iść na NFZ.
Bo wolę pieniądze za prywatne wizyty przeznaczyć na wyprawkę, a tym bardziej za badania, bo te pierwsze 500 zł prywatnie. I dostałam się jednego z trzech najlepszych ginekologów w mieście.

ja też myślę że powinniśmy troszkę się wyluzować bo tak naprawdę co ma się wydarzyć to i tak się wydarzy ale po co robić smutna atmosferę. Miejsce jest tu dla każdego więc nie znikaj :)
No cóż z tego wątku jednak uciekam, In Vitro się nie udało, zatem nie będę październikową mamą.

Ja akurat enel meda mam z pracy , już z jakieś 3 lata i dosłownie ani jednego normalnego ginekologa nie miałam . Dlatego te usg 23 mam właśnie na NFZ i się zastanawiałam czy po prostu już tam nie chodzić . To moja pierwsza ciąża ale wydaje mi się , ze ważne jest aby ten ginekolog był chociaż trochę ludzki.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry