Agnieszkaxx
Zaciekawiona BB
To bardzo źle , że u mnie nie ma jeszcze zarodka ?O, mamy takie same wymiary różni się tym, że u mnie jest napisane 5+3 - 5+5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To bardzo źle , że u mnie nie ma jeszcze zarodka ?O, mamy takie same wymiary różni się tym, że u mnie jest napisane 5+3 - 5+5
Nie, to pewnie zależy od sprzętu czy go już widać czy nie. Mój ma 2mm i był jakby z tyłu ciałka żółtego.To bardzo źle , że u mnie nie ma jeszcze zarodka ?
. Ogólnie ta ginekolog była jakby zła , że przyszłam tak wcześnie. Nawet w zaleceniach coś tam o tym napisałaNie, to pewnie zależy od sprzętu czy go już widać czy nie. Mój ma 2mm i był jakby z tyłu ciałka żółtego.
Ja byłam bardzo zdziwiona, że był zarodek, bo z OM mój tydzień ciąży to 5+2.. Ogólnie ta ginekolog była jakby zła , że przyszłam tak wcześnie. Nawet w zaleceniach coś tam o tym napisała
Ufff, to nie mogę się doczekać kolejnego usg
Gratuluję przynajmniej coś Ci powiedziała , tez byłam prywatnie a czemu chcesZ prowadzić na NFZ? Jestem w enel medzie cieżko tu o dobrego ginekologa i już naprawdę zastanawiałam się czy nie iść na NFZ.Ja byłam bardzo zdziwiona, że był zarodek, bo z OM mój tydzień ciąży to 5+2.
Moja nie była zła, ale uprzedziła, że może nie być zarodka, a serduszka na pewno widać nie będzie. Kazala przyjść za 2 tygodnie, ale ja nie chcę prowadzić prywatnie ciąży.
Bo wolę pieniądze za prywatne wizyty przeznaczyć na wyprawkę, a tym bardziej za badania, bo te pierwsze 500 zł prywatnie. I dostałam się jednego z trzech najlepszych ginekologów w mieście.Gratuluję przynajmniej coś Ci powiedziała , tez byłam prywatnie a czemu chcesZ prowadzić na NFZ? Jestem w enel medzie cieżko tu o dobrego ginekologa i już naprawdę zastanawiałam się czy nie iść na NFZ.
No cóż z tego wątku jednak uciekam, In Vitro się nie udało, zatem nie będę październikową mamą.ja też myślę że powinniśmy troszkę się wyluzować bo tak naprawdę co ma się wydarzyć to i tak się wydarzy ale po co robić smutna atmosferę. Miejsce jest tu dla każdego więc nie znikaj