Carolina123
Fanka BB :)
Mnie dzisiaj potwornie mdli. Dobrze, że wczoraj zjadłam paczką, bo dzisiaj nawet nie chce mi się o nim myśleć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam tak samo mdli mnie dzisiaj po wszystkim, chciałam zjeść pączka ale wystarczył tylko jeden kęs i podziękowałamMnie dzisiaj potwornie mdli. Dobrze, że wczoraj zjadłam paczką, bo dzisiaj nawet nie chce mi się o nim myśleć
no tak, senność też mi dokucza. Pogoda nie współpracujeJa mam tak samo mdli mnie dzisiaj po wszystkim, chciałam zjeść pączka ale wystarczył tylko jeden kęs i podziękowałam
Piersi mnie trochę bolą, bóle brzucha nadal się utrzymują, ale śpiąca to jestem okropnie
za to ja jestem non stop głodna w pierwszej ciąży prawie nic nie jadłam A teraz non stop mi w brzuchu BirczyMnie dzisiaj potwornie mdli. Dobrze, że wczoraj zjadłam paczką, bo dzisiaj nawet nie chce mi się o nim myśleć
ja też jestem śpiącą, przychodzi godzina 15 a moje baterie są na wyczerpaniuJa mam tak samo mdli mnie dzisiaj po wszystkim, chciałam zjeść pączka ale wystarczył tylko jeden kęs i podziękowałam
Piersi mnie trochę bolą, bóle brzucha nadal się utrzymują, ale śpiąca to jestem okropnie
Rozumiem. Przed chwila smazylam nalesniki bo czulam, ze muszeza to ja jestem non stop głodna w pierwszej ciąży prawie nic nie jadłam A teraz non stop mi w brzuchu Birczy
Ja właśnie czuję to samo i też chciałam robić naleśnikiRozumiem. Przed chwila smazylam nalesniki bo czulam, ze musze
też bym chciała ale ja dzisiaj już o 5 w pracy musialam byćJa dziś cały dzień w łóżku leżę. Jestem tak zmęczona, że masakra. Oczy się co chwilę zamykają.
Miałam tak poprzedni tydzieńza to ja jestem non stop głodna w pierwszej ciąży prawie nic nie jadłam A teraz non stop mi w brzuchu Birczy