Magdalena09
Fanka BB :)
ja robiłam kopytka i oczywiście musiałam sprawdzić czy się udałyRozumiem. Przed chwila smazylam nalesniki bo czulam, ze musze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja robiłam kopytka i oczywiście musiałam sprawdzić czy się udałyRozumiem. Przed chwila smazylam nalesniki bo czulam, ze musze
Też mam ochotę na kopytka, ale nie chce mi się ich robićja robiłam kopytka i oczywiście musiałam sprawdzić czy się udały
ja zrobiłam przelew koleżankę bo mi smaka narobiła a akurat miałam ugotowane ziemniaki z wczorajTeż mam ochotę na kopytka, ale nie chce mi się ich robić
to ja mam bardzo podobnieU mnie jeden dzień ogromny głód, kolejnego dnia zero głodu. Dzisiaj jest dzień głodu.
Magdalena jesteś już po wizycie ? Jak się macie ?na 15 ale chętnie poszła bym już dziś
No to pieczemyA wiecie że jutro jest dzień pizzy?