hemoglobina
Moderator
6+1 bilo mojemu synowi serduszko.A po skończonym 6 tygodniu czyli 7+0 bedzie bic już serduszko? Bo nie wiem czy czekać czy już śmiało będę mogła umówić wizytę ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6+1 bilo mojemu synowi serduszko.A po skończonym 6 tygodniu czyli 7+0 bedzie bic już serduszko? Bo nie wiem czy czekać czy już śmiało będę mogła umówić wizytę ?
I 7+0 to skończony 7 i zaczęty 8tcA po skończonym 6 tygodniu czyli 7+0 bedzie bic już serduszko? Bo nie wiem czy czekać czy już śmiało będę mogła umówić wizytę ?
On się pojawia jakieś 2 dni przed pojawieniem zarodka, z tego co ostatnio słyszałam.Nie było widać pęcherzyka żółtkowego w poniedziałek.
Hej, na kiedy masz termin porodu? Żebym mogła cię wpisaćCześć dziewczyny ja jestem tu nowa , wyniki z wczoraj beta 13878 progresteron 23,5 .
2 październikHej, na kiedy masz termin porodu? Żebym mogła cię wpisać
byłam w 6+5 ostatnio i było. Teraz będę w sobotę w 6+0 i mam cichą nadzieję, że już będzie. Zapytam ewentualnie lekarki w sobotę czy na takim etapie jak 7+0 to już na 100% powinno być serce. Wydaje mi się, że takA po skończonym 6 tygodniu czyli 7+0 bedzie bic już serduszko? Bo nie wiem czy czekać czy już śmiało będę mogła umówić wizytę ?
O to tak jak ja2 październik
Przepraszam za pytanie ale ja jestem zielona co to OM?O to tak jak ja
Kiedy miałaśOM?
Ostatnia miesiączkaPrzepraszam za pytanie ale ja jestem zielona co to OM?
19grudniaOstatnia miesiączka