Malinowa_chmurka
Fanka BB :)
Pomyłka ;p Dziś 37+5, a wizyta była tydzień temu.27tydz??![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pomyłka ;p Dziś 37+5, a wizyta była tydzień temu.27tydz??![]()
Pomyłka ;p Dziś 37+5, a wizyta była tydzień temu.
daj znać po badaniuHejco tam u Was?
Dziewczyny trzymajcie kciuki żeby malutki coś podrósłi żeby wszystko było ok
troszke mam stresa. Zaraz wychodzę do lekarza
![]()
Ja właśnie jestem w trakcie indukcji.Przyjechałam do szpitala w nocy z piątku na sobotę z akcją skurczowa. Miałam już skurcze co 4-6 minut i rozwarcie na palec. Kazali mi wziąć prysznic, czopki i iść spać. No i akcja się skończyła.
Wypisów przez weekend nie było, więc odpoczywałam na oddziale. Dzisiaj rano zdecydowali się na indukcje porodu z powodu przeciwciał Ana. Mam założonego balonika i czekam na rozwój wydarzeń.
Dla mnie to nowość, mimo, że wywołuje ta sama babka co w poprzedniej ciąży to procedura inna.
![]()
Co do przyspieszenia to lekarka kazała mi dużo spacerować, wchodzić po schodach, pić napar z liści malin i współżyć jak najwięcej. Mnie skurcze dopadły w piątek właśnie po tym ostatnim.![]()
Czekam od 2tyg aż coś ruszy ale się nie zapowiadaHejco tam u Was?
Dziewczyny trzymajcie kciuki żeby malutki coś podrósłi żeby wszystko było ok
troszke mam stresa. Zaraz wychodzę do lekarza
![]()
Czekam od 2tyg aż coś ruszy ale się nie zapowiadadziś 39+0, mały podobno duży bo tydzień temu miał 3800g i trochę się boję że może się skończyć cesarką jak nie zwolni z wagą. Pierwszy synek urodzony siłami natury w 38+4 z wagą 2970g
![]()
Codzienne cardio od rana do wieczora za moim niespełna 2latkiem który już nie ma drzemek, myślałam że to wystarczyA coś robisz żeby przyspieszyć?ja wcinam suszone daktyle (kilka sztuk dziennie), herbatka z liści malin, ćwiczenia na piłce
i też narazie czekam
zobaczymy czy da radę. Może jakoś nam się uda
![]()