reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
U mnie balonik nic nie dał, szyjka nie skróciła się nawet trochę, rozwarcie też nie ruszyło. Dzisiaj wjechała kroplówka z oxy i też lipa. 😭 6 h wywoływania, skurcze, ból okrutny, w pewnym momencie rozwarcie na 5 cm, aż zwróciłam obiad z bólu i nagle wszystko ustalo. 😭 Cofnęli mnie na salę. Cesarki mi nie zrobią, bo oczywiście dla dobra dziecka trzeba próbować SN. 😭 Jutro będzie decyzja co dalej. Najprawdopodobniej jutro po prostu przerwa i pojutrze kolejna oxy. 😭 Dzwoniłam do swojej prowadzącej i proponuje CC - wypis na własne żądanie i przyjechać do niej. Rozważam to, tylko muszę się szybko decydować, bo ona od przyszłego tygodnia idzie na urlop. 😔

U mnie balonik nic nie dał, szyjka nie skróciła się nawet trochę, rozwarcie też nie ruszyło. Dzisiaj wjechała kroplówka z oxy i też lipa. 😭 6 h wywoływania, skurcze, ból okrutny, w pewnym momencie rozwarcie na 5 cm, aż zwróciłam obiad z bólu i nagle wszystko ustalo. 😭 Cofnęli mnie na salę. Cesarki mi nie zrobią, bo oczywiście dla dobra dziecka trzeba próbować SN. 😭 Jutro będzie decyzja co dalej. Najprawdopodobniej jutro po prostu przerwa i pojutrze kolejna oxy. 😭 Dzwoniłam do swojej prowadzącej i proponuje CC - wypis na własne żądanie i przyjechać do niej. Rozważam to, tylko muszę się szybko decydować, bo ona od przyszłego tygodnia idzie na urlop. 😔

O jeju 😳😳 ja myślałam że Ty już po i dochodzicie do siebie 😳 ale Cię wymęczą. Nie wiadomo co w takiej sytuacji robić i co by było dla Ciebie i dzidzi najlepsze

Ojej, ale Cię męczą. Który jesteś tydzień? To twoje pierwsze dziecko?

reklama
Do góry