W takim razie dla was też wielkie gratulacje!Nieee on nie mógł się doczekać żeby poznać już swoją dziewczynę która wyskoczyła we wtorek
reklama
Miała być 27.09,ale już nie chcieli bawić się w regulacje ciśnienia
Kiedy wychodzicie?
Nieee on nie mógł się doczekać żeby poznać już swoją dziewczynę która wyskoczyła we wtorek
Gratulacje piękny czas przed Wami
Dziewczyny, a miałyście cesarki? Jak się czujecie? Mnie to chyba też czeka... Dominik był już ładnie ustawiony do porodu, a tu nagle w piątek się okazało, że wyskoczył i leży skośnie. Ginka dała mu czas do 3 października, jeśli się nie ustawi to czeka mnie cesarka. Jestem trochę zaskoczona, bo po pierwszym porodzie nie brałam tego nawet pod uwagę i nie wiem czego się spodziewać.
Dziewczyny, a miałyście cesarki? Jak się czujecie? Mnie to chyba też czeka... Dominik był już ładnie ustawiony do porodu, a tu nagle w piątek się okazało, że wyskoczył i leży skośnie. Ginka dała mu czas do 3 października, jeśli się nie ustawi to czeka mnie cesarka. Jestem trochę zaskoczona, bo po pierwszym porodzie nie brałam tego nawet pod uwagę i nie wiem czego się spodziewać.
Nigdy nie przewidzisz co się zadzieje
Ja mam nadzieję że mały zostanie już w takiej pozycji w jakiej jest i urodziny naturalnie. Myślę pozytywnie
olaola 0609
Fanka BB :)
DziękujemyW takim razie dla was też wielkie gratulacje!
Załączniki
olaola 0609
Tak cc planowaneDziewczyny, a miałyście cesarki? Jak się czujecie? Mnie to chyba też czeka... Dominik był już ładnie ustawiony do porodu, a tu nagle w piątek się okazało, że wyskoczył i leży skośnie. Ginka dała mu czas do 3 października, jeśli się nie ustawi to czeka mnie cesarka. Jestem trochę zaskoczona, bo po pierwszym porodzie nie brałam tego nawet pod uwagę i nie wiem czego się spodziewać.
Aewea
u nas tez była cesarka 15.09 i na dzień dzisiejszy jeżeli chodzi o ranę itp. To jest rewelacyjnie niestety od soboty meczy mnie zapalenie piersi, gorączka.. doszedł kaszel i ogólnie jest nieciekawie… ale staram się jak mogę dla tego małego człowieczkaDziewczyny, a miałyście cesarki? Jak się czujecie? Mnie to chyba też czeka... Dominik był już ładnie ustawiony do porodu, a tu nagle w piątek się okazało, że wyskoczył i leży skośnie. Ginka dała mu czas do 3 października, jeśli się nie ustawi to czeka mnie cesarka. Jestem trochę zaskoczona, bo po pierwszym porodzie nie brałam tego nawet pod uwagę i nie wiem czego się spodziewać.
Załączniki
reklama
u nas tez była cesarka 15.09 i na dzień dzisiejszy jeżeli chodzi o ranę itp. To jest rewelacyjnie niestety od soboty meczy mnie zapalenie piersi, gorączka.. doszedł kaszel i ogólnie jest nieciekawie… ale staram się jak mogę dla tego małego człowieczka
Piękności Małe
Dużo zdrowa dla Was