reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny, a miałyście cesarki? 😀 Jak się czujecie? Mnie to chyba też czeka... Dominik był już ładnie ustawiony do porodu, a tu nagle w piątek się okazało, że wyskoczył i leży skośnie. 🥺 Ginka dała mu czas do 3 października, jeśli się nie ustawi to czeka mnie cesarka. Jestem trochę zaskoczona, bo po pierwszym porodzie nie brałam tego nawet pod uwagę i nie wiem czego się spodziewać. 😀

Dziewczyny, a miałyście cesarki? 😀 Jak się czujecie? Mnie to chyba też czeka... Dominik był już ładnie ustawiony do porodu, a tu nagle w piątek się okazało, że wyskoczył i leży skośnie. 🥺 Ginka dała mu czas do 3 października, jeśli się nie ustawi to czeka mnie cesarka. Jestem trochę zaskoczona, bo po pierwszym porodzie nie brałam tego nawet pod uwagę i nie wiem czego się spodziewać. 😀

Nigdy nie przewidzisz co się zadzieje 🤷
Ja mam nadzieję że mały zostanie już w takiej pozycji w jakiej jest i urodziny naturalnie. Myślę pozytywnie 🥰

Załączniki

• 6d2382e0-3246-487f-8b64-7c315e279054.jpeg
    6d2382e0-3246-487f-8b64-7c315e279054.jpeg
    155,3 KB · Wyświetleń: 146
Tak cc planowane :)

u nas tez była cesarka 15.09 i na dzień dzisiejszy jeżeli chodzi o ranę itp. To jest rewelacyjnie ☺️ niestety od soboty meczy mnie zapalenie piersi, gorączka.. doszedł kaszel i ogólnie jest nieciekawie… ale staram się jak mogę dla tego małego człowieczka 😍👶

Załączniki

• IMG_5786.jpeg
    IMG_5786.jpeg
    84,9 KB · Wyświetleń: 146
  • IMG_5688.jpeg
    IMG_5688.jpeg
    132,8 KB · Wyświetleń: 149
  • IMG_5643.jpeg
    IMG_5643.jpeg
    66,6 KB · Wyświetleń: 142
reklama
u nas tez była cesarka 15.09 i na dzień dzisiejszy jeżeli chodzi o ranę itp. To jest rewelacyjnie ☺️ niestety od soboty meczy mnie zapalenie piersi, gorączka.. doszedł kaszel i ogólnie jest nieciekawie… ale staram się jak mogę dla tego małego człowieczka 😍👶

Piękności Małe 😍😍
Dużo zdrowa dla Was 🥰

Do góry