reklama
Ciągle dostajemy pampersy w prezencie wiec mam rozne. I zwykle pampers i dady dwa rodzaje. Zobaczymy co będzie dzieciom odpowiadać.Myślę, że życie nas zweryfikuje co do biustonosza to powiem szczerze, że go jeszcze nie kupiłam, a powiedzcie mi na jakie pampersy stawiacie?
A biustonosz kupiłam z Lidla przez neta.
Ja biustonosze będę kupować z Triumpfa, na kilka dni przed przyjęciem do szpitala. U mnie rozmiar będzie duży przy poprzednich ciążach bardzo mi się sprawdziły, a chodziłam w nich 24h. Z pieluch mam Pampers 0 i 1 . Narazie wiecej nie kupuje, w rossmanie są dostępne, więc mąż dowiezie te, które będą dobre.
aspekt
Fanka BB :)
O też kiedyś miałam Triumph miękki ale miski trochę za małe na początek dla mnie. A Ty jakiś usztywniany kupujesz Triumpha?Ja biustonosze będę kupować z Triumpfa, na kilka dni przed przyjęciem do szpitala. U mnie rozmiar będzie duży przy poprzednich ciążach bardzo mi się sprawdziły, a chodziłam w nich 24h. Z pieluch mam Pampers 0 i 1 . Narazie wiecej nie kupuje, w rossmanie są dostępne, więc mąż dowiezie te, które będą dobre.
Nie, cały miękki. Ale tak jak pisałam, ja w nich chodziłam cały czas i spałamO też kiedyś miałam Triumph miękki ale miski trochę za małe na początek dla mnie. A Ty jakiś usztywniany kupujesz Triumpha?
ewitka32
Muszę w takim razie zamówić, tez miękki, w ogóle nie lubię usztywnianych biustonoszy. Nie chciałam kupować wielkiej paki tych premium care, a nigdzie małej paczki znaleźć nie mogę, wiec póki co białe dady i kilka sztuk złotych, dobrze, ze w razie czego rossman blisko
aspekt
A nie masz klubu Rossmann i programu Rossne że statusem oczekiwania na dziecko?Muszę w takim razie zamówić, tez miękki, w ogóle nie lubię usztywnianych biustonoszy. Nie chciałam kupować wielkiej paki tych premium care, a nigdzie małej paczki znaleźć nie mogę, wiec póki co białe dady i kilka sztuk złotych, dobrze, ze w razie czego rossman blisko
reklama
Madziszy
Polecam biustonosze z rossmanaCiągle dostajemy pampersy w prezencie wiec mam rozne. I zwykle pampers i dady dwa rodzaje. Zobaczymy co będzie dzieciom odpowiadać.
A biustonosz kupiłam z Lidla przez neta.
Mam z lidla takie zwykłe i takie bardziej eleganckie
I te z canapol
I po miesiacu używania uważam że te z rosmana najlepsze naj bardziej wygodne i delikatne dla skóry podsyłam zdjęcie
Sierpniowa mama
Załączniki