reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Myślę, że życie nas zweryfikuje 🙈 co do biustonosza to powiem szczerze, że go jeszcze nie kupiłam, a powiedzcie mi na jakie pampersy stawiacie?

Myślę, że życie nas zweryfikuje 🙈 co do biustonosza to powiem szczerze, że go jeszcze nie kupiłam, a powiedzcie mi na jakie pampersy stawiacie?
Ciągle dostajemy pampersy w prezencie wiec mam rozne. I zwykle pampers i dady dwa rodzaje. Zobaczymy co będzie dzieciom odpowiadać.
A biustonosz kupiłam z Lidla przez neta.

Ja mam staniki Alles

A pieluchy kupiłam jedna paczkę tych droższych białych Dada i z Rossmana mam paczkę Pampers premium za 1 gr. Mam też kilka próbek złotych Dada. Więcej na razie nie kupuje

Ja biustonosze będę kupować z Triumpfa, na kilka dni przed przyjęciem do szpitala. U mnie rozmiar będzie duży 🙈przy poprzednich ciążach bardzo mi się sprawdziły, a chodziłam w nich 24h. Z pieluch mam Pampers 0 i 1 . Narazie wiecej nie kupuje, w rossmanie są dostępne, więc mąż dowiezie te, które będą dobre.

Ja biustonosze będę kupować z Triumpfa, na kilka dni przed przyjęciem do szpitala. U mnie rozmiar będzie duży 🙈przy poprzednich ciążach bardzo mi się sprawdziły, a chodziłam w nich 24h. Z pieluch mam Pampers 0 i 1 . Narazie wiecej nie kupuje, w rossmanie są dostępne, więc mąż dowiezie te, które będą dobre.
O też kiedyś miałam Triumph miękki ale miski trochę za małe na początek dla mnie. A Ty jakiś usztywniany kupujesz Triumpha?

Muszę w takim razie zamówić, tez miękki, w ogóle nie lubię usztywnianych biustonoszy. Nie chciałam kupować wielkiej paki tych premium care, a nigdzie małej paczki znaleźć nie mogę, wiec póki co białe dady i kilka sztuk złotych, dobrze, ze w razie czego rossman blisko 😁

Muszę w takim razie zamówić, tez miękki, w ogóle nie lubię usztywnianych biustonoszy. Nie chciałam kupować wielkiej paki tych premium care, a nigdzie małej paczki znaleźć nie mogę, wiec póki co białe dady i kilka sztuk złotych, dobrze, ze w razie czego rossman blisko 😁
A nie masz klubu Rossmann i programu Rossne że statusem oczekiwania na dziecko?

reklama
Ciągle dostajemy pampersy w prezencie wiec mam rozne. I zwykle pampers i dady dwa rodzaje. Zobaczymy co będzie dzieciom odpowiadać.
A biustonosz kupiłam z Lidla przez neta.
Polecam biustonosze z rossmana
Mam z lidla takie zwykłe i takie bardziej eleganckie
I te z canapol
I po miesiacu używania uważam że te z rosmana najlepsze naj bardziej wygodne i delikatne dla skóry podsyłam zdjęcie
Sierpniowa mama

Załączniki

• Screenshot_20220908-001216_Rossmann.jpg
    Screenshot_20220908-001216_Rossmann.jpg
    143,9 KB · Wyświetleń: 59
Do góry