Ooo..a na przyjęciu ponownie Ci badali przepływy itd.mam.nadzieje że jeszcze pobędziesz w dwupakuMiesiąc się udawało, ale przepływy przestały być łaskawe i teraz mam diete cukrzycową na położnictwie. Jest stabilnie, ale mam mieć codzienna kontrolę. Z ciekawostek... codziennie rano mam mieć diabetologa, jeśli będzie cesarka to mam fizjoterapeute uroginekologicznego i doradcę laktacyjnego niezależnie od drogi porodu...Zobaczymy co powie lekarz na wieczornym obchodzie
reklama
crainte
Fanka BB :)
Myślę, że będą mnie tutaj trzymali, sprawdzali parametry i jak spadną poniżej pewnej granicy, to będzie cesarka. Póki co jest stabilnie. Lekarz tłumaczył, że mogłabym jeżdzic codziennie na wizytę do nich, tyle, że zaraz weekend, więc i tak by mnie odesłali w piątek do szpitala.Wygląda na to, że dobrze o Was zadbają ale na razie jeszcze nie musisz rodzic?
crainte
Tak, były powtórzone i wyszły podobnie.Ooo..a na przyjęciu ponownie Ci badali przepływy itd.mam.nadzieje że jeszcze pobędziesz w dwupaku
aspekt
Mam nadzieję, że warunki i opieka są dobre. Wiem, że liczyłas się z tym scenariuszem, więc pewnie wszystko masz co potrzeba, włącznie z miłą lektura albo innym odprezaczem?Miesiąc się udawało, ale przepływy przestały być łaskawe i teraz mam diete cukrzycową na położnictwie. Jest stabilnie, ale mam mieć codzienna kontrolę. Z ciekawostek... codziennie rano mam mieć diabetologa, jeśli będzie cesarka to mam fizjoterapeute uroginekologicznego i doradcę laktacyjnego niezależnie od drogi porodu...Zobaczymy co powie lekarz na wieczornym obchodzie
olala25
o, to państwowy szpital? Mam nadzieję, że nie będą Cię długo trzymaćMiesiąc się udawało, ale przepływy przestały być łaskawe i teraz mam diete cukrzycową na położnictwie. Jest stabilnie, ale mam mieć codzienna kontrolę. Z ciekawostek... codziennie rano mam mieć diabetologa, jeśli będzie cesarka to mam fizjoterapeute uroginekologicznego i doradcę laktacyjnego niezależnie od drogi porodu...Zobaczymy co powie lekarz na wieczornym obchodzie
crainte
Lektury nie mam, ale mam telefon, ładowarkę, słuchawki, youtuba i Netflixa A na sali jestem póki co sama. W ogóle... położne mnie oprowadziły po oddziale Mam dobre zdanie o tym szpitalu, ale tym to nawet mnie zaskoczyli...Mam nadzieję, że warunki i opieka są dobre. Wiem, że liczyłas się z tym scenariuszem, więc pewnie wszystko masz co potrzeba, włącznie z miłą lektura albo innym odprezaczem?
crainte
A ja właśnie mam nadzieję, że długo Przepływy się już nie polepszą. Teraz gramy na czas.. Państwowy.o, to państwowy szpital? Mam nadzieję, że nie będą Cię długo trzymać
I co? Na pewno sobie w życiu nie radzisz z tym rozdwojeniem osobowości Co to są za bzdurne teorie, to ja nie mam pytań Ja za to jestem baranem, więc powinnam być super egoistką, przeć do przodu po trupach do celu i nie oglądać się na innych, a tu proszę, osobowość wysoko wrażliwa i na pewno nie można powiedzieć, że ekstrawertycznaDzięki dzięki ja jestem waga
crainte
To ja też tak mam, a jestem rybyI co? Na pewno sobie w życiu nie radzisz z tym rozdwojeniem osobowości Co to są za bzdurne teorie, to ja nie mam pytań Ja za to jestem baranem, więc powinnam być super egoistką, przeć do przodu po trupach do celu i nie oglądać się na innych, a tu proszę, osobowość wysoko wrażliwa i na pewno nie można powiedzieć, że ekstrawertyczna
reklama
Trzymam kciuki oby jak najdłużejA ja właśnie mam nadzieję, że długo Przepływy się już nie polepszą. Teraz gramy na czas.. Państwowy.