No patrz, a wydawało mi się, że już nikt tak dzieci nie nazywa. Czyli wraca moda na stare imiona.U nas w pkolu jest Bibianna i to chyba nie jedna (ale może w jakichś wariantach z zamiana b na w albo v)
reklama
kociamama.
Moderator
Ja to mam wrazenie, ze gdzie nie wyjde tam wolaja Maje, Hanie i Frania nic do tych imion nie mam, zeby nie bylo!
Przy przeszukiwaniu ksiag imion przejrzelismy z mezem rejestr z govu i jak mi sie ogolnie niespotykane imiona bardzo podobaja(mezowi mniej) tak tam pojawialy sie takie, ze musialam sie zastanowic czy to imie czy nazwa jakiejs firmy
Przy przeszukiwaniu ksiag imion przejrzelismy z mezem rejestr z govu i jak mi sie ogolnie niespotykane imiona bardzo podobaja(mezowi mniej) tak tam pojawialy sie takie, ze musialam sie zastanowic czy to imie czy nazwa jakiejs firmy
U nas pierwszą opcją była Maja, później Hania, ale jak pojechaliśmy nad morze i ciągle ktoś wolał te imiona, to już nam przeszło Teraz jest opcja imienia mniej standardowego, zobaczymy czy się utrzymaJa to mam wrazenie, ze gdzie nie wyjde tam wolaja Maje, Hanie i Frania nic do tych imion nie mam, zeby nie bylo!
Aż przejrzałam ten rejestr. Nie wszystkie strony, ale z damskich rozłożyła mnie BlandynaJa to mam wrazenie, ze gdzie nie wyjde tam wolaja Maje, Hanie i Frania nic do tych imion nie mam, zeby nie bylo!
Anulka4247
Fanka BB :)
Jeśli ktoś jeszcze laktatora szuka to mój mąż wynalazł mega promkę na ten podwójny Neno mare, wychodzi 179 zl zamiast minimum 279, bo taka cena w innych sklepach jest. Sklep Al.to, trzeba wpisać kod promocyjny RABATY09. Mój już przyszedł więc działa
Anulka4247
Ja dla dziewczynki miałam wybrane Pola, ale mężowi się nie podoba, więc dobrze, że będzie chłopak to nie musimy się kłócić.U nas pierwszą opcją była Maja, później Hania, ale jak pojechaliśmy nad morze i ciągle ktoś wolał te imiona, to już nam przeszło Teraz jest opcja imienia mniej standardowego, zobaczymy czy się utrzyma
aspekt
Dokładnie zamierzam tak samo. Zamowie jak już wrócę do domu po porodzie. Do szpitala i tak bym nie bralaStwierdziłam że kupie tą poduszkę bliżej porodu (bylebym się nie zdziwiła kiedy on bedzie ) wtedy jak coś to będę mogła zwrócić.
reklama
kociamama.
Moderator
mnie to rozwalil Joint i Batman xDAż przejrzałam ten rejestr. Nie wszystkie strony, ale z damskich rozłożyła mnie Blandyna