No ja mam z rozmazem ,tylko raz mi dała zwykła i takiego opisu nie mam dziwneJa albo synevo albo śląskie laboratoria diagnostyczne, po prostu proszę o morfologię i zawsze mam z rozmazem
reklama
kociamama.
Moderator
My mamy za tydzien wesele i tez sie wlasnie zastanawiam czy mlodej nie bedzie za glosno, ale dlugo nie zamierzamy siedziec a jak cos to i jeszcze wczesniej sie najwyzej zwiniemy.Ja byłam na koncercie rockowym i dzieciaki trochę się pokrecily i poszły spać. Czytałam, że one mają w macicy ogolnie bardzo głośno. Krew przepływająca w naczyniach itp daje ilość decybeli jak piła łańcuchowa, więc nie sadze, że kabaret zrobił na nich większe wrażenie
Albo zaloze sluchawki wygluszajace na brzuch
kaha216
Moderator
nam zostało jeszcze jedno wesele 30.09 mojej najlepszej przyjaciółki, mam nadzieję że dam radę jeszcze to będzie mój 36+0, kiedy ciąża jest umownie donoszona? 37+0?My mamy za tydzien wesele i tez sie wlasnie zastanawiam czy mlodej nie bedzie za glosno, ale dlugo nie zamierzamy siedziec a jak cos to i jeszcze wczesniej sie najwyzej zwiniemy.
Albo zaloze sluchawki wygluszajace na brzuch
Anulka4247
Fanka BB :)
Czy wasi mężowie/ partnerzy też są tacy, że wszystko trzeba palcem pokazać i jeszcze powtórzyć 5 razy, żeby to zrobili. Staram się więcej odpoczywać, ale coś mnie trafia na koniec tej ciąży normalnie... wszystko muszę mówić, żeby było zrobione.
Anulka4247
Mój lekarz przy okazji tej szyjki powiedział 37.0nam zostało jeszcze jedno wesele 30.09 mojej najlepszej przyjaciółki, mam nadzieję że dam radę jeszcze to będzie mój 36+0, kiedy ciąża jest umownie donoszona? 37+0?
Niestety ,ale choć masz dobrze że za 5 razem zrobi..Czy wasi mężowie/ partnerzy też są tacy, że wszystko trzeba palcem pokazać i jeszcze powtórzyć 5 razy, żeby to zrobili. Staram się więcej odpoczywać, ale coś mnie trafia na koniec tej ciąży normalnie... wszystko muszę mówić, żeby było zrobione.
Koniczynka93
Donoszona to 37+0
Dziewczyny a jaką witaminę D kupiłyście dla dzieciaczków? Na szkole rodzenia tylko powiedziała nam położna że najlepiej w kroplach dawka to 400 j. Ale nic konkretnego nie poleciła
Dziewczyny a jaką witaminę D kupiłyście dla dzieciaczków? Na szkole rodzenia tylko powiedziała nam położna że najlepiej w kroplach dawka to 400 j. Ale nic konkretnego nie poleciła
Anulka4247
Ja kupiłam D-Vitum w 400 j. w kapsulkach twist takich.Donoszona to 37+0
crainte
A ja czekam, co powie mi lekarz :-)Ja kupiłam D-Vitum w 400 j. w kapsulkach twist takich.
reklama
Niestety mam to samo ostatnio, strasznie mnie to irytuje bo dobrze wie, że muszę się oszczędzać i coraz mniej czasu do porodu zostalo, a też muszę kilka razy powtarzać żeby coś zrobił.Czy wasi mężowie/ partnerzy też są tacy, że wszystko trzeba palcem pokazać i jeszcze powtórzyć 5 razy, żeby to zrobili. Staram się więcej odpoczywać, ale coś mnie trafia na koniec tej ciąży normalnie... wszystko muszę mówić, żeby było zrobione.