ja bez słodyczy, fastfoodow i przekąsek między posiłkami mam +12 w 33tc i nie wiem skąd, bo codziennie ćwiczę i spaceruję więc nie jest u ciebie tak źleJestem przerażona moja wagą. Ostatnio potrafię przybrać kg na tydzień obecnie plus 10kg, czas skończyć to rozpasanie slodyczowe
reklama
crainte
Fanka BB :)
Ja mam plus 9 na diecie.cukrzycowej od 2 miesięcy. Diabetolog narzeka, ginekolog mówi, że idealnie.ja bez słodyczy, fastfoodow i przekąsek między posiłkami mam +12 w 33tc i nie wiem skąd, bo codziennie ćwiczę i spaceruję więc nie jest u ciebie tak źle
mój gin kręci głową że za dużo, a ja już nie wiem co mam robić, żeby tyle nie przybierać na szczęście już końcówka. Mam przyjaciółkę co przytyła po 20 kg w pierwszych dwóch ciążach i w trzeciej 17kg, a ona jest z tych wysportowanych od dziecka, że w ciąży biegała nawet i jakiś fitness kilka razy w tygodniu i zdrowe odżywianie. Więc nie ma reguły.Ja mam plus 9 na diecie.cukrzycowej od 2 miesięcy. Diabetolog narzeka, ginekolog mówi, że idealnie.
Ja na diecie cukrzycowej od marca i w sumie tak cały czas +/- 1kg od wagi startowej a mała na III prenatalnych powyżej średniej więc będzie z tych większych zapewnieJa mam plus 9 na diecie.cukrzycowej od 2 miesięcy. Diabetolog narzeka, ginekolog mówi, że idealnie.
I diabetolog i gin mówią że jak mała rośnie to dla mnie lepiej jak nie przytyje bo i tak przy wzroście 166 ważyłam 70,5 kg
Anulka4247
Wróciłam od lekarza i szyjka lekko się skróciła. 26 mm, ale zamknięta. 35.0 dzisiaj. A wy jakie teraz macie, ostatnio miałam około 3.5 cm 3 tygodnie temu, więc jakoś szybko to chyba poszło
aspekt
Ja mam +10 w 35tc i mi się wydaje że to mało przy moim startowym bmi, zawsze było wiecej, chyba w 40tc miałam +16 kg (a pieczywa, makaronów nigdy ni jadlam, może tylko ziemniaczane produkty z tych tuczacych). Pierwszy raz nie mam obrzęków i to chyba robi największą różnice. @Kocka Ty chyba zatrzymujesz wodę w organizmie. A dla bliźniaków nie ma jakichś wyzszych norm przybeirania?
Ja mam plus 10, na diecie cukrzycowej od marca, z tym że najpierw schudłam 3 kg przez mdłości ale później nadrobiłamJa mam plus 9 na diecie.cukrzycowej od 2 miesięcy. Diabetolog narzeka, ginekolog mówi, że idealnie.
Anulka4247
Boże jedyny jeszcze zapomniałam powiedzieć lekarzowi żeby mi zwolnienie przedłużył i mam do dzisiaj, napisałam do niego na czacie i kazał mi jutro znowu jechać ech. Jak sie nie ma w głowie, to się musi mieć w nogach.
reklama
Olafasola1990
Niby 36tc, ale dziecko większe tak o 1,5 tygodnia. Czasami mnie zakłuje w pochwie, ale od kilku dni to bardzo boli łono i pachwiny możliwe, ze wali w szyjkę bo się skraca. Chciałbym już powoli urodzić bo nie mam siłyTy już masz 36tyg czy 37 ? Jak wali w szyjkę to ból jest taki u mnie to boli w samej pochwie jakby ktoś szczypcami tam ściskał.