reklama
aspekt
Fanka BB :)
Mnie też lekko przeraziło, praktycznie codziennie 7 lekcji, pamiętam, że dla mnie to było fizycznie męczące. A jak spakował plecak na jutro to ekhymmm dobrze że mąż go rano odprowadza w drodze do pracy. Ale jak będzie wracał to nie wiem, chyba się przewroci (pomijam już ze ożył mój schiz z zatrzaśniętym plecakiem w drzwiach tramwaju). Może babcie poproszę o odebranie go. Jedzenie musimy jeszcze dopakowac, ale najpierw trzeba kupić/zrobić a on jest niejadek. Właśnie, Twoja córka nie umarła z głodu na kolonii?@aspekt ja spoglądam na plan lekcji córki i już się mi brzuch stawia, mam nadzieję że już orać nie będą w przyszłym tygodniu bo do piątku do 36tyg muszę dotrwać.
Koniczynka93
Fanka BB :)
Mnie pociesza, że coraz mniej mieści mi się w żołądku, to może w końcu przystopuje z ta wagaja mam PRAWIE +12kg
Jak tam wasze brzuchy??? Ja już nic tam na dole nie widzę
Właśnie wyszłam od gin i szyjka piękna zamknięta uformowana ale za to mała „lekko podparta”
Mam włączyć oszczędny tryb życia i się jie przeciążać bo mała nisko .. dzisiaj zaczęłam 33tydzien
Właśnie wyszłam od gin i szyjka piękna zamknięta uformowana ale za to mała „lekko podparta”
Mam włączyć oszczędny tryb życia i się jie przeciążać bo mała nisko .. dzisiaj zaczęłam 33tydzien
Ja jakoś tak nie lubię wstawiać swoich fotek do internetu. Potem okaże się, że podczytuje nas jakiś fetyszysta ciazowych brzuchow i się onanizuje patrząc na nasze fotki bleeLaski, pokazujcie brzuchy ostatni raz!
reklama