Ja miałam 3.3 w lipcu a teraz dopiero mi dobijają do 3.6 biorąc żelazo.Mialam 3,97 erytrocyty a teraz mam 4.14, więc też wzrosły.. Hematokryty też lepszy
reklama
kaha216
Moderator
hematokryt bardzo urósł, a erytrocyty na dolnej granicy, ale wszystko w normie. ciekawe czy to żelazo czy serio organizm powoli ogarnia, że....A erytrocyty też już Ci podskoczyły ?
Nie mam pojęcia bo nie pamiętam jak się miały moje wyniki,prędzej to mamy nie dawno rodzące mogą się wypowiedzieć.hematokryt bardzo urósł, a erytrocyty na dolnej granicy, ale wszystko w normie. ciekawe czy to żelazo czy serio organizm powoli ogarnia, że....
Wy normalny rozmaz krwi robicie że macie tak to napisane czy pod postacią neutrofili.Pisalyscie o granulocytach niedojrzałych. W Diagnostyce przy wynikach mam napisane, że zakres nie dotyczy kobiet w ciąży. Ja mam od maja przekroczone.
crainte
Fanka BB :)
Wczoraj mieliśmy chyba ostatnie przedporodowe wyjście, wybrałam sobie kabaret i w sumie dopiero, jak się zaczęło to mnie olśniło, że Maluchowi może być za głośno Trochę się powiercił na początku i chyba nie zrobiło to na nim wrażenia, bo myślę, że zasnął w połowie, za to ja cierpiałam z moją nadwrażliwością na zapachy, siedząc obok eleganckiego, wypachnionego pana Czy byłam bardzo nieelegancka jedząc w połowie występu, w operze, moją II kolację?
aspekt
Fanka BB :)
Ja kupuję morfologię w diagnostyce (bez specjalnej opcji rozmazu) i to jest wypisane, ale nikt na to nie patrzy i nie wpisuje do karty ciąży. Moja internista ma kontrakt z innym laboratorium i zawsze wypisuje mi "morfologia z rozmazem" i wtedy dostaje jeszcze wykresy i ona wtedy twierdzi że coś z tych wykresów widziWy normalny rozmaz krwi robicie że macie tak to napisane czy pod postacią neutrofili.
Ja cały czas w diagnostyce robię i nie mam tegoJa kupuję morfologię w diagnostyce (bez specjalnej opcji rozmazu) i to jest wypisane, ale nikt na to nie patrzy i nie wpisuje do karty ciąży. Moja internista ma kontrakt z innym laboratorium i zawsze wypisuje mi "morfologia z rozmazem" i wtedy dostaje jeszcze wykresy i ona wtedy twierdzi że coś z tych wykresów widzi
Ja byłam na koncercie rockowym i dzieciaki trochę się pokrecily i poszły spać. Czytałam, że one mają w macicy ogolnie bardzo głośno. Krew przepływająca w naczyniach itp daje ilość decybeli jak piła łańcuchowa, więc nie sadze, że kabaret zrobił na nich większe wrażenieWczoraj mieliśmy chyba ostatnie przedporodowe wyjście, wybrałam sobie kabaret i w sumie dopiero, jak się zaczęło to mnie olśniło, że Maluchowi może być za głośno Trochę się powiercił na początku i chyba nie zrobiło to na nim wrażenia, bo myślę, że zasnął w połowie, za to ja cierpiałam z moją nadwrażliwością na zapachy, siedząc obok eleganckiego, wypachnionego pana Czy byłam bardzo nieelegancka jedząc w połowie występu, w operze, moją II kolację?
reklama
kaha216
Moderator
Ja albo synevo albo śląskie laboratoria diagnostyczne, po prostu proszę o morfologię i zawsze mam z rozmazemJa cały czas w diagnostyce robię i nie mam tego