reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Wczoraj mieliśmy chyba ostatnie przedporodowe wyjście, wybrałam sobie kabaret i w sumie dopiero, jak się zaczęło to mnie olśniło, że Maluchowi może być za głośno🙂 Trochę się powiercił na początku i chyba nie zrobiło to na nim wrażenia, bo myślę, że zasnął w połowie, za to ja cierpiałam z moją nadwrażliwością na zapachy, siedząc obok eleganckiego, wypachnionego pana 🙂 Czy byłam bardzo nieelegancka jedząc w połowie występu, w operze, moją II kolację?😁😁😁

Wy normalny rozmaz krwi robicie że macie tak to napisane czy pod postacią neutrofili.
Ja kupuję morfologię w diagnostyce (bez specjalnej opcji rozmazu) i to jest wypisane, ale nikt na to nie patrzy i nie wpisuje do karty ciąży. Moja internista ma kontrakt z innym laboratorium i zawsze wypisuje mi "morfologia z rozmazem" i wtedy dostaje jeszcze wykresy i ona wtedy twierdzi że coś z tych wykresów widzi

Ja kupuję morfologię w diagnostyce (bez specjalnej opcji rozmazu) i to jest wypisane, ale nikt na to nie patrzy i nie wpisuje do karty ciąży. Moja internista ma kontrakt z innym laboratorium i zawsze wypisuje mi "morfologia z rozmazem" i wtedy dostaje jeszcze wykresy i ona wtedy twierdzi że coś z tych wykresów widzi
Ja cały czas w diagnostyce robię i nie mam tego 🤔

Wczoraj mieliśmy chyba ostatnie przedporodowe wyjście, wybrałam sobie kabaret i w sumie dopiero, jak się zaczęło to mnie olśniło, że Maluchowi może być za głośno🙂 Trochę się powiercił na początku i chyba nie zrobiło to na nim wrażenia, bo myślę, że zasnął w połowie, za to ja cierpiałam z moją nadwrażliwością na zapachy, siedząc obok eleganckiego, wypachnionego pana 🙂 Czy byłam bardzo nieelegancka jedząc w połowie występu, w operze, moją II kolację?😁😁😁
Ja byłam na koncercie rockowym i dzieciaki trochę się pokrecily i poszły spać. Czytałam, że one mają w macicy ogolnie bardzo głośno. Krew przepływająca w naczyniach itp daje ilość decybeli jak piła łańcuchowa, więc nie sadze, że kabaret zrobił na nich większe wrażenie :p

reklama
Do góry