Mi jak zdążą pobrać za półtora tygodnia w środę to pewnie gdzieś pon-wt będą zależy do jakiego lab oddadzą.Mi pobrał lekarz w poniedziałek a wczoraj (piątek) już miałam. Gdy pytałam ile się czeka to ok. tygodnia
reklama
Anulka4247
Fanka BB :)
A mój mąż złożył dziś komodę i łóżeczko heh okazuje się że jeszcze dużo miejsca mam w pokoiku więc zamawiam fotel ten z allegro jaram się heh
kaha216
Moderator
Dostałam wyniki badań! hemoglobina mi urosła z 11,1 na 11,8! więc się bardzo cieszę ale żeby nie było tak pięknie, leukocyty w górnej granicy, a ponad normę niedojrzałe granulocyty IG norma do 1,0 ja mam 1,8. Macie tak? wydaje mi się, z tego co pamiętam ze studiów pod koniec ciąży może tak być chyba w poniedziałek wizyta to się upewnie, ale jakby któraś z Was tak miała to będę wdzięczna za odzew i tym samym spokojniejszą niedzielę
a no i płytki mi spadły trochę poniżej normy... 158 przy normie od 162
Ostatnia edycja:
Nie mam nawet tego w rozmazie krwiDostałam wyniki badań! hemoglobina mi urosła z 11,1 na 11,8! więc się bardzo cieszę ale żeby nie było tak pięknie, leukocyty w górnej granicy, a ponad normę niedojrzałe granulocyty IG norma do 1,0 ja mam 1,8. Macie tak? wydaje mi się, z tego co pamiętam ze studiów pod koniec ciąży może tak być chyba w poniedziałek wizyta to się upewnie, ale jakby któraś z Was tak miała to będę wdzięczna za odzew i tym samym spokojniejszą niedzielę
U mnie na wyniku norma dla płytek jest 150Dostałam wyniki badań! hemoglobina mi urosła z 11,1 na 11,8! więc się bardzo cieszę ale żeby nie było tak pięknie, leukocyty w górnej granicy, a ponad normę niedojrzałe granulocyty IG norma do 1,0 ja mam 1,8. Macie tak? wydaje mi się, z tego co pamiętam ze studiów pod koniec ciąży może tak być chyba w poniedziałek wizyta to się upewnie, ale jakby któraś z Was tak miała to będę wdzięczna za odzew i tym samym spokojniejszą niedzielę
Też miałam podwyższone te niedojrzałe granulocyty ale lekarka mówiła że w ciąży takie wyniki są okDostałam wyniki badań! hemoglobina mi urosła z 11,1 na 11,8! więc się bardzo cieszę ale żeby nie było tak pięknie, leukocyty w górnej granicy, a ponad normę niedojrzałe granulocyty IG norma do 1,0 ja mam 1,8. Macie tak? wydaje mi się, z tego co pamiętam ze studiów pod koniec ciąży może tak być chyba w poniedziałek wizyta to się upewnie, ale jakby któraś z Was tak miała to będę wdzięczna za odzew i tym samym spokojniejszą niedzielę
Ja ig mam w ciąży ciągle powyżej normy, lekarz nie komentował. Leukocyty w ostatnich badaniach tez lekko ponad normę.Dostałam wyniki badań! hemoglobina mi urosła z 11,1 na 11,8! więc się bardzo cieszę ale żeby nie było tak pięknie, leukocyty w górnej granicy, a ponad normę niedojrzałe granulocyty IG norma do 1,0 ja mam 1,8. Macie tak? wydaje mi się, z tego co pamiętam ze studiów pod koniec ciąży może tak być chyba w poniedziałek wizyta to się upewnie, ale jakby któraś z Was tak miała to będę wdzięczna za odzew i tym samym spokojniejszą niedzielę
kociamama.
Moderator
Pochwal sie efektem koncowym ja na niego czekalam niecale 2tygodnie takze szybciutkoA mój mąż złożył dziś komodę i łóżeczko heh okazuje się że jeszcze dużo miejsca mam w pokoiku więc zamawiam fotel ten z allegro jaram się heh
reklama
Olafasola1990
Fanka BB :)
Mi na ostatniej wizycie lekarz powiedział, ze pod koniec ciąży hemoglobina rośnie oznacza to, ze organizm szykuje się do poroduDostałam wyniki badań! hemoglobina mi urosła z 11,1 na 11,8! więc się bardzo cieszę ale żeby nie było tak pięknie, leukocyty w górnej granicy, a ponad normę niedojrzałe granulocyty IG norma do 1,0 ja mam 1,8. Macie tak? wydaje mi się, z tego co pamiętam ze studiów pod koniec ciąży może tak być chyba w poniedziałek wizyta to się upewnie, ale jakby któraś z Was tak miała to będę wdzięczna za odzew i tym samym spokojniejszą niedzielę