crainte
Fanka BB :)
Ja kupiłam już trampki.o rozmiar większe, sandały dają jeszcze radę W Pepco za 35 zł, bo lto wie, czy ta stopa taka zostanie, czy wróci do rozm.38 Co chwila ktoś mnie pyta, czy puchnę. Lekko tak, ale nie więcej, niż w poprzednie upalne lata bez biąży, więc jest dobrze W sumie dla mnie najgorzej, to bycie na czczo do badań. Dziś jadę na krew koło 30 km na godzinę 9. Razem z porannymi rytuałami mierzenia ciśnienia wstałam przed 7. I uroczyście obiecuję, że skorzystam z wejścia bez kolejki!Ja chyba mniej puchne niż w poprzedniej ciąży (też miałam termin na październik), pewnie to zasługa tego że nie leżę, może też heparyny (wtedy też miałam wskazanie do brania, ale jednocześnie przeciwwskazania i decyzja była, żeby nie brać). Ale sandały muszę nosić takie, które normalnie na mnie latają - kupiłam sobie w II ciąży i noszę je tylko w ciążach.
Byliśmy w aquaparku, w wodzie było mi lekko, ale dostałam zadyszki i zawrotów glowy po przejściu basenu za dzieckiem pływającym w kolku ale czuję się dobrze, było fajnie.