nic się nie będzie odparzać, chyba, że masz uczulenie na tejpy. Ogólnie to super sprawa i naprawdę pomagają.A nie wiem tak się zastanawiam właśnie czy się nie będą odpazac na brzuchu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nic się nie będzie odparzać, chyba, że masz uczulenie na tejpy. Ogólnie to super sprawa i naprawdę pomagają.A nie wiem tak się zastanawiam właśnie czy się nie będą odpazac na brzuchu.
Patrzyłam właśnie na moje wyniki z usg i nie mam tam tego określone. Znaczy mam napisane tylko wody płodowe w normie, bez zadnych wskaznikow.Macie mierzona ilość wód płodowych w ciąży? Ja miałam w 23+5 AFI 8,8cm. Zastanawiam się jakie są normy dla poszczególnych tygodni bo teraz jak pójdę do lekarza to będę 28tc
Ja kupiłam już trampki.o rozmiar większe, sandały dają jeszcze radę W Pepco za 35 zł, bo lto wie, czy ta stopa taka zostanie, czy wróci do rozm.38 Co chwila ktoś mnie pyta, czy puchnę. Lekko tak, ale nie więcej, niż w poprzednie upalne lata bez biąży, więc jest dobrze W sumie dla mnie najgorzej, to bycie na czczo do badań. Dziś jadę na krew koło 30 km na godzinę 9. Razem z porannymi rytuałami mierzenia ciśnienia wstałam przed 7. I uroczyście obiecuję, że skorzystam z wejścia bez kolejki!Ja chyba mniej puchne niż w poprzedniej ciąży (też miałam termin na październik), pewnie to zasługa tego że nie leżę, może też heparyny (wtedy też miałam wskazanie do brania, ale jednocześnie przeciwwskazania i decyzja była, żeby nie brać). Ale sandały muszę nosić takie, które normalnie na mnie latają - kupiłam sobie w II ciąży i noszę je tylko w ciążach.
Byliśmy w aquaparku, w wodzie było mi lekko, ale dostałam zadyszki i zawrotów glowy po przejściu basenu za dzieckiem pływającym w kolku ale czuję się dobrze, było fajnie.
w oczekiwaniu tez do lekarza i oczywiście poza kolejka wbiłam, ze tak napisze „na Jana”Ja kupiłam już trampki.o rozmiar większe, sandały dają jeszcze radę W Pepco za 35 zł, bo lto wie, czy ta stopa taka zostanie, czy wróci do rozm.38 Co chwila ktoś mnie pyta, czy puchnę. Lekko tak, ale nie więcej, niż w poprzednie upalne lata bez biąży, więc jest dobrze W sumie dla mnie najgorzej, to bycie na czczo do badań. Dziś jadę na krew koło 30 km na godzinę 9. Razem z porannymi rytuałami mierzenia ciśnienia wstałam przed 7. I uroczyście obiecuję, że skorzystam z wejścia bez kolejki!
tajemnica poliszynela jest, że do wielu badań wcale nie trzeba być na czczoJa kupiłam już trampki.o rozmiar większe, sandały dają jeszcze radę W Pepco za 35 zł, bo lto wie, czy ta stopa taka zostanie, czy wróci do rozm.38 Co chwila ktoś mnie pyta, czy puchnę. Lekko tak, ale nie więcej, niż w poprzednie upalne lata bez biąży, więc jest dobrze W sumie dla mnie najgorzej, to bycie na czczo do badań. Dziś jadę na krew koło 30 km na godzinę 9. Razem z porannymi rytuałami mierzenia ciśnienia wstałam przed 7. I uroczyście obiecuję, że skorzystam z wejścia bez kolejki!