reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny ale ile macie kg na + w polowie ciazy?
U mnie 21tydz i dzis waga pokazala +niecale 4kg.
O 14 mam wizyte u lekarza i nie wiem czy sie nastawiac na opierdziel czy jest ok😂
ja kończę 22tc i mam niecałe +5kg 🙃 nie wiem czy to dobrze czy źle, ale nie przeszkadza mi to wcale w realizacji planów zachciankowych

U mnie włosy super, cera beznadziejna. Tydzień temu miałam +6kg i wiem, że lekarz mnie ochrzani :D Nie wiem, skąd te kg, bo nie pozwalam sobie na zbyt dużo, pilnuję się (zero słodyczy i przekąsek między posiłkami, posiłki regularne).

Tutaj niestety ciąża nie zwalnia z kolejki 🫣 wyobraź sobie awanturę wśród starszych, ze ciężarna poza kolejka wchodzi 😂
ale przecież musisz wejść po godzinie, potem po dwóch od wypicia napoju i nie możesz czekać, trzeba się wcisnąć o tej określonej godzinie i nie ma zmiłuj :D ja mam dużą satysfakcję, jak się wciskam w kolejkę w ciąży a za mną głosy oburzenia :D

reklama
ale przecież musisz wejść po godzinie, potem po dwóch od wypicia napoju i nie możesz czekać, trzeba się wcisnąć o tej określonej godzinie i nie ma zmiłuj :D ja mam dużą satysfakcję, jak się wciskam w kolejkę w ciąży a za mną głosy oburzenia :D
Haha szanuje!❤️
Ja nienawidze korzystac z przywilejow bo nic mnie chyba tak w ciazy nie wkurza jak komentarze starszych pan.. przeciez im sie spieszy. Ogolnie zawsze bylam osoba ustepujaca miejsce, nawet jak bolaly mnie plecy czy zle sie czulam, widzac starsza pania ustepowalam miejsce w komunikacji, ale po akcji jak zostalam skopana i zwyzywana przez babeczke ktorej nie zauwazylam, do tego stopnia ze mialam krwiaka i wielkiego siniora na nodze przez miesiac to mi sie ulalo.. raz tez na poczatku pandemii zostalam zwyzywana, ze to tacy jak ja przywiezli tego wirusa do polski i powinnismy zostac za to ukarani xd (tacy jak ja czyli mlodzi ludzie na elektrycznej hulajnodze xD) najlepsze jest to, ze juz wstawalam z miejsca, zeby ustapic tej kobicie tylko musialam zalozyc plecak na plecy to i tak mi sie oberwalo xd
Nie no po prostu rece opadaja, mam tyle zlych doswiadczen ze starszymi ludzmi w komunikacji czy w przychodniach, ze staram sie unikac konfrontacji z nimi, zeby sie w ciazy niepotrzebnie nie denerwowac

Do góry