reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Dzisiaj jeszcze lepsze: pies się w domu zerwał, ja się zdenerwowałam a później przestraszyłam chwilowo a moj mąż: idz się położyć odpocznij, nie możesz się denerwować w ciąży bo stanie się coś złego. 🤦🏼‍♀️

Wy często się czegoś przestraszylyscie w ciąży, zdenerwowalyscie i sądzicie, ze takie od czasu do czasu faktycznie może zaszkodzić? Dzisiaj zaczęłam 4 miesiąc :)
Bywały u mnie jendorazowe mocno silne stresy - kończyły sie bólami podbrzusza i kłuciem. Wiec stawiam maximum na relax choc nie zawsze sie da, jak życie pisze swoj własny scenariusz😅

reklama
Hej dziewczyny,

u Nas zapalenie pluc u dwulatki i mamy szpital w domu :( jeszcze na dodatek mnie cos zaczyna brac ;/ masakra jest...
Nic mi nie mów, u nas też wszyscy chorzy, ja dziś wstałam ledwo żywa, idę do lekarza znowu( biorę antybiotyk) a choroba jakby bardziej się nasiliła. Staś i Tomek też chorzy...
Brak mi słów

Nic mi nie mów, u nas też wszyscy chorzy, ja dziś wstałam ledwo żywa, idę do lekarza znowu( biorę antybiotyk) a choroba jakby bardziej się nasiliła. Staś i Tomek też chorzy...
Brak mi słów
Hej dziewczyny,

u Nas zapalenie pluc u dwulatki i mamy szpital w domu :( jeszcze na dodatek mnie cos zaczyna brac ;/ masakra jest...
Zdrówka dla was.
Moim chłopakom już w miarę przeszło ale mi zatoki nie odpuszczają...
Idę w piątek do ginka na wizytę to zobaczę co powie. Może czymś jeszcze oprócz irigasinu się mogę leczyć...

Zdrówka dla was.
Moim chłopakom już w miarę przeszło ale mi zatoki nie odpuszczają...
Idę w piątek do ginka na wizytę to zobaczę co powie. Może czymś jeszcze oprócz irigasinu się mogę leczyć...
Na zatoki sinupred 3x2 tabletki, u mnie od tego się zaczęło, a później straszny kaszel i to on mnie tak męczy

Kochane zawsze kolejne dziecko to zmiana kiedy by nie było i generalnie coś za coś. Trzeba być dobrej myśli bo jak się już zacznie to życie to już czasu nie będzie na myślenie ;) Każda z nas z falą popłynie bo nie będzie innej opcji ;)

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was ma lub miała w poprzedniej ciąży przodujące łożysko? U mnie teraz wyszło na prentalnych, wiadomo jeszcze za wcześnie na oficjalną diagnozę, ale podniesie się albo nie, oszczędzam się jak mogę, ale boję się, że się nie podniesie [emoji18] a ja mam 7 miesięcznego malucha [emoji18]

Do góry