Super trzymam kciuki żeby to było to. Moja diabetolog powiedziała, że ważne aby ten ostatni posiłek jeśli mi służy był ciągle taki sam. Ja w nocy nie podjadam, jak się z głodem budziłam w nocy to starałam się wytrzymać do rana i po tych kilku dniach już się organizm przyzwyczaił i się nie budzę. Jesli nie wywala Ci cukru to spróbuj na kolację zjeść więcej i później ten dodatek kanapka plus kakao.Właśnie wczoraj pierwszy raz za taką radą z kakao na noc wypilam sobie do chleba z serem i cukier rano 84 Ciekawa jestem czy to to ale zobaczymy dzisiaj chce zjesc identycznie i zobacze ale jest szansa <3 a z tym jedzeniem w nocy - co przegryzacie jak czujecie glod?
reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
Badania wyszly dobrze
piękne zdjęcie, jaki duży bobasek ❤ gratuluję dobrych wynikówBadania wyszly dobrze Zobacz załącznik 1383001
na pracę nie ma szans bo ja ledwo z psem na spacer wychodzę, pracowałam jeden tydzień zdalnie i w ogóle nie byłam w stanie myśleć... Prace mam dość stresującą i wymagającą jasnego umysłu dlatego się poddałam i poszłam na urlop na początku, a od 10 tyg na zwolnienie. Należy mi się. To moje pierwsze zwolnienie w życiu... Co do podejrzeń czym mogą być spowodowane te objawy to w grudniu przechodziłam covid i straciłam smak i zapach. Może dlatego mam teraz takie kombinacje zapachowe i smakowe. Ja zawsze miałam wyostrzone zmysły smaku i powonienia, później nagła strata, a teraz hormony. Może coś mi się poprzestawialo.ojojoj bardzo dobrze Cię rozumiem, mam dokładnie tak samo. Nawet zwykła woda prowokuje wymioty. Obiad jadłam ostatnio na początku lutego. Też nie znam nikogo, kto aż tak dużo czasu w ciąży spędzał nad sedesem... Też jem głównie białą bułkę i wafle ryżowe czasem ryż na mleku w lepsze dni (bardzo powoli, a później muszę się położyć, żeby w ogóle przyswoić) i tak ta dieta wygląda. Jestem już w 12 tygodniu - jedyne co się zmieniło, to to, że jeden czasem dwa dni w tygodniu mogę w miarę normalnie funkcjonować, bo objawy ustępują i mogę zjeść coś innego niż wafle i bułka, ale ofc bez szaleństw. I tak, też miałam szalone plany jak to ja się będę wspaniale odżywiać, jak będę ćwiczyć jogę i co tylko
Ale jak piszesz - najważniejsze, że podobno jest korelacja pomiędzy objawami ciąży a zdrowiem dzieciątka i to mnie bardzo pociesza <3
A co do zębów - licówki też dla ludzi
A tak z ciekawości, masz w ogóle jakiś pomysł dlaczego jest aż tak ciężko? Robiłaś coś szczególnego przed ciążą? Bo ja poza suplementacją witamin dla kobiet starających się o dziecko raczej nic
I w ogóle normalnie chodzisz do pracy? Ja na szczęście pracuję zdalnie i jakoś udaje mi się przetrwać bez L4, ale jest to dość wymagająca sytuacja
jak ładnie widać gratulujęBadania wyszly dobrze Zobacz załącznik 1383001
aspekt
O której ten ostatni posiłek i kiedy wstałaś? Mi dzisiaj rano wywaliło 98Właśnie wczoraj pierwszy raz za taką radą z kakao na noc wypilam sobie do chleba z serem i cukier rano 84 Ciekawa jestem czy to to ale zobaczymy dzisiaj chce zjesc identycznie i zobacze ale jest szansa
AniaMamax3❤❤❤
3 raz jestem w ciąży
3 raz termin na jesień
I 3 raz czuję że będzie lato Stulecia a upały potrwają do września....ohhhhhhhh
3 raz termin na jesień
kwasnoslodka
W tym roku będzie zimne lato, w końcu zamontowałam klimę wiec na pewno bedzie zimno3 raz jestem w ciąży
3 raz termin na jesień
Sajfik
Jaka dzidzia cudna! Zdjęcie cudne!!!Badania wyszly dobrze Zobacz załącznik 1383001
reklama
Sajfik
Powiem ze ten żółty ser dodatkowo do kromki działa cuda. Rano nie mam juz ketonow w moczu troszke wyzej cukier ale dalej w normie... I wysypiam się, nie budze w srodku nocy z glodu. I rano jak wstaje to tez bez głodu. Taki niewinny plasterek a tyle zmienia! Bede testować kakao gorzkie jeszcze@Sajfik jak eksperymenty z ketonami?