reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Kochane zawsze kolejne dziecko to zmiana kiedy by nie było i generalnie coś za coś. Trzeba być dobrej myśli bo jak się już zacznie to życie to już czasu nie będzie na myślenie ;) Każda z nas z falą popłynie bo nie będzie innej opcji ;)

Dziewczyny, czy któraś z Was ma lub miała w poprzedniej ciąży przodujące łożysko? U mnie teraz wyszło na prentalnych, wiadomo jeszcze za wcześnie na oficjalną diagnozę, ale podniesie się albo nie, oszczędzam się jak mogę, ale boję się, że się nie podniesie [emoji18] a ja mam 7 miesięcznego malucha [emoji18]

Dziewczyny, czy któraś z Was ma lub miała w poprzedniej ciąży przodujące łożysko? U mnie teraz wyszło na prentalnych, wiadomo jeszcze za wcześnie na oficjalną diagnozę, ale podniesie się albo nie, oszczędzam się jak mogę, ale boję się, że się nie podniesie [emoji18] a ja mam 7 miesięcznego malucha [emoji18]
Ja mam teraz łożysko nisko. Chyba poprzednio też miałam. Lekarz powiedział ze pewnie się podniesie także póki co się nie martwię.

Mnie wczoraj też zaczelo boleć gardło, dziś jeszcze katar :( na razie leczę się herbatka z cytryna....

Na gardło dobre są te pastylki z serii p.r.e.n.a.l.e.n, nic tak szybko na mnie nie działa jak one.
Ostatnio dałam teściowi ( bez opakowania) to zapytał czy mogę mu je kupić, akurat jechałam do apteki.Trochę się zdziwił jak zobaczył opakowanie 😉

Na gardło dobre są te pastylki z serii p.r.e.n.a.l.e.n, nic tak szybko na mnie nie działa jak one.
Ostatnio dałam teściowi ( bez opakowania) to zapytał czy mogę mu je kupić, akurat jechałam do apteki.Trochę się zdziwił jak zobaczył opakowanie 😉
Ja brałam je na początku ciąży, prawdę mówiąc i totalnie na mnie nie działały. Miałam malinowe, może są różne rodzaje i jakieś inne polecasz? Tylko nie wiem też czy przy cukrzycy ciazowej można... Nie wiem czy czasem od samego przeziębienia nie mam wyższych cukrow, bo czytalam że może tak być, a od wczoraj po śniadaniu mam przekroczenia.... Jutro mam wizytę u diabetologa to dopytam :)

reklama
Też je stosowałam. I saszetki. Mi pomagały i łagodziły objawy. Ale to są słabe "leki" jeśli ktoś oczekuje szybkiej poprawy to do lekarza trzeba się udać.

Do góry