reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Dzisiaj jeszcze lepsze: pies się w domu zerwał, ja się zdenerwowałam a później przestraszyłam chwilowo a moj mąż: idz się położyć odpocznij, nie możesz się denerwować w ciąży bo stanie się coś złego. 🤦🏼‍♀️

Wy często się czegoś przestraszylyscie w ciąży, zdenerwowalyscie i sądzicie, ze takie od czasu do czasu faktycznie może zaszkodzić? Dzisiaj zaczęłam 4 miesiąc :)
Bywały u mnie jendorazowe mocno silne stresy - kończyły sie bólami podbrzusza i kłuciem. Wiec stawiam maximum na relax choc nie zawsze sie da, jak życie pisze swoj własny scenariusz😅

reklama
Hej dziewczyny,

u Nas zapalenie pluc u dwulatki i mamy szpital w domu :( jeszcze na dodatek mnie cos zaczyna brac ;/ masakra jest...
Nic mi nie mów, u nas też wszyscy chorzy, ja dziś wstałam ledwo żywa, idę do lekarza znowu( biorę antybiotyk) a choroba jakby bardziej się nasiliła. Staś i Tomek też chorzy...
Brak mi słów

Nic mi nie mów, u nas też wszyscy chorzy, ja dziś wstałam ledwo żywa, idę do lekarza znowu( biorę antybiotyk) a choroba jakby bardziej się nasiliła. Staś i Tomek też chorzy...
Brak mi słów
Hej dziewczyny,

u Nas zapalenie pluc u dwulatki i mamy szpital w domu :( jeszcze na dodatek mnie cos zaczyna brac ;/ masakra jest...
Zdrówka dla was.
Moim chłopakom już w miarę przeszło ale mi zatoki nie odpuszczają...
Idę w piątek do ginka na wizytę to zobaczę co powie. Może czymś jeszcze oprócz irigasinu się mogę leczyć...

Zdrówka dla was.
Moim chłopakom już w miarę przeszło ale mi zatoki nie odpuszczają...
Idę w piątek do ginka na wizytę to zobaczę co powie. Może czymś jeszcze oprócz irigasinu się mogę leczyć...
Na zatoki sinupred 3x2 tabletki, u mnie od tego się zaczęło, a później straszny kaszel i to on mnie tak męczy

Kochane zawsze kolejne dziecko to zmiana kiedy by nie było i generalnie coś za coś. Trzeba być dobrej myśli bo jak się już zacznie to życie to już czasu nie będzie na myślenie ;) Każda z nas z falą popłynie bo nie będzie innej opcji ;)

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was ma lub miała w poprzedniej ciąży przodujące łożysko? U mnie teraz wyszło na prentalnych, wiadomo jeszcze za wcześnie na oficjalną diagnozę, ale podniesie się albo nie, oszczędzam się jak mogę, ale boję się, że się nie podniesie [emoji18] a ja mam 7 miesięcznego malucha [emoji18]

Do góry