jak ładnie widać gratulujęBadania wyszly dobrze Zobacz załącznik 1383001
reklama
aspekt
Fanka BB :)
O której ten ostatni posiłek i kiedy wstałaś? Mi dzisiaj rano wywaliło 98Właśnie wczoraj pierwszy raz za taką radą z kakao na noc wypilam sobie do chleba z serem i cukier rano 84 Ciekawa jestem czy to to ale zobaczymy dzisiaj chce zjesc identycznie i zobacze ale jest szansa
AniaMamax3❤❤❤
3 raz jestem w ciąży
3 raz termin na jesień
I 3 raz czuję że będzie lato Stulecia a upały potrwają do września....ohhhhhhhh
3 raz termin na jesień
kwasnoslodka
W tym roku będzie zimne lato, w końcu zamontowałam klimę wiec na pewno bedzie zimno3 raz jestem w ciąży
3 raz termin na jesień
Sajfik
Jaka dzidzia cudna! Zdjęcie cudne!!!Badania wyszly dobrze Zobacz załącznik 1383001
Sajfik
Powiem ze ten żółty ser dodatkowo do kromki działa cuda. Rano nie mam juz ketonow w moczu troszke wyzej cukier ale dalej w normie... I wysypiam się, nie budze w srodku nocy z glodu. I rano jak wstaje to tez bez głodu. Taki niewinny plasterek a tyle zmienia! Bede testować kakao gorzkie jeszcze@Sajfik jak eksperymenty z ketonami?
kociamama.
Moderator
Hej dziewczyny, nie zagladalam tu jakis czas ze wzgledu na zle samopoczucie, calymi dniami jest mi niedobrze, do tego ogrom pracy..
W czwartek bylam na drugiej wizycie u gina, chcialam Wam sie pochwalic moja 8 tygodniowa fasolka a tu sie okazalo, ze mam 85 stron do nadrobienia ale udalo sie i w koncu nadszedl ten moment. Przedstawiam Wam moja fasoline
Jesli to nie problem to tez bardzo chetnie dolaczylabym na prywatne forum
W czwartek bylam na drugiej wizycie u gina, chcialam Wam sie pochwalic moja 8 tygodniowa fasolka a tu sie okazalo, ze mam 85 stron do nadrobienia ale udalo sie i w koncu nadszedl ten moment. Przedstawiam Wam moja fasoline
Załączniki
gratulacje śliczna fasolkaHej dziewczyny, nie zagladalam tu jakis czas ze wzgledu na zle samopoczucie, calymi dniami jest mi niedobrze, do tego ogrom pracy..
Olafasola1990
Dzisiaj jeszcze lepsze: pies się w domu zerwał, ja się zdenerwowałam a później przestraszyłam chwilowo a moj mąż: idz się położyć odpocznij, nie możesz się denerwować w ciąży bo stanie się coś złego.
Wy często się czegoś przestraszylyscie w ciąży, zdenerwowalyscie i sądzicie, ze takie od czasu do czasu faktycznie może zaszkodzić? Dzisiaj zaczęłam 4 miesiąc
Wy często się czegoś przestraszylyscie w ciąży, zdenerwowalyscie i sądzicie, ze takie od czasu do czasu faktycznie może zaszkodzić? Dzisiaj zaczęłam 4 miesiąc
reklama
Magdalenams
Długotrwały stres szkodzi i mamie i dziecku ale takiego chwilowego strachu nawet później nie pamiętamDzisiaj jeszcze lepsze: pies się w domu zerwał, ja się zdenerwowałam a później przestraszyłam chwilowo a moj mąż: idz się położyć odpocznij, nie możesz się denerwować w ciąży bo stanie się coś złego.