no jestJa jestem niewierząca więc u mnie nie ma czegoś takiego jak postzapomniałam nawet, że jest coś takiego przed Wielkanocą

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no jestJa jestem niewierząca więc u mnie nie ma czegoś takiego jak postzapomniałam nawet, że jest coś takiego przed Wielkanocą
ja bym poprosiłaKtoś jeszcze oprocz @sensibile jeszcze nie ma dostepu do prywatnego forum, a chciałby mieć?
ja też poproszę@Kruszek91 ja również poproszę o dostęp do prywatnego forum![]()
A ja powoli ze spokojem zjadam lecz gotować nie mogę.Dzis próbuje parówkę ,zobaczymyDzień dobry
Dziś to się czuje ciazowo [emoji1785]
Dzień dobry
Dziś to się czuje ciazowo [emoji1785]
Mnie też pobolewa i chwilami wariuje juz z tej niewiedzy a do 9 kwietnia jeszcze tyle czasuA mnie dziś tak podbrzusze boli, jeszcze mnie tak w tej ciąży mocno nie bolało... mam nadzieję, że coś się tam tylko rozciąga
Mój gin mówił, ze to może się zdarzać. Jednak fasolka musi sobie jakieś miejsce zorganizować, a ze robi się coraz większa to i miejsca więcej potrzebaA mnie dziś tak podbrzusze boli, jeszcze mnie tak w tej ciąży mocno nie bolało... mam nadzieję, że coś się tam tylko rozciąga