reklama
Mi się wydaje, że dużo jest w głowie, ja przed porodem przerobiłam całą hafije.pl powiedziałam sobie że będę karmiła, w szpitalu doradca dała mi dodatkowego kopa, i dzięki temu udało się. W domu miałam teściową( chwilę mieszkaliśmy z nimi) i to był koszmar, płacze bo nie masz pokarmu itd. tylko dziecko rosło jak po drożdżach, bardzo ważne jest też wsparcie obok, ja go miałam u nie męża, ale teściowa próbowała mnie wybić z tego, nie udało jej się ( kobieta, która wszystko widzi w czarnych barwach)Ja tez karmiłam 14 miesięcy i uważam to za super przeżycie mam nadzieje,ze teraz tez uda mi się bez problemu karmić.
Magdalenams
Fanka BB :)
Takie porady najgorsze. Nie dość ze się sama stresujesz to jeszcze słuchasz tekstów. Albo nie jedz tego, nie jedz tamtego. Po co jadłaś teraz płacze.Mi się wydaje, że dużo jest w głowie, ja przed porodem przerobiłam całą hafije.pl powiedziałam sobie że będę karmiła, w szpitalu doradca dała mi dodatkowego kopa, i dzięki temu udało się. W domu miałam teściową( chwilę mieszkaliśmy z nimi) i to był koszmar, płacze bo nie masz pokarmu itd. tylko dziecko rosło jak po drożdżach, bardzo ważne jest też wsparcie obok, ja go miałam u nie męża, ale teściowa próbowała mnie wybić z tego, nie udało jej się ( kobieta, która wszystko widzi w czarnych barwach)
Jak mi ktoś z jedzeniem zwracał uwagę to zawsze opowiadałam jak po porodzie w szpitalu mi dali smażona mortadele na obiad
my jutro mamy wesele kuzynki tzn przyjęcie bo cywilny biorą a przecież post jest ale wolała bym wbić na tą spieczoną kiełbaskęJutro robimy właśnie ognisko z sąsiadami. Pierwsze w tym sezonie ja generalnie za mięsem nie przepadam, a za kiełbasą tym bardziej ale taka z ogniska jakoś wchodzi
Magdalenams
Fanka BB :)
Błagam. Nie piszcie już o tych kiełbaskach bo będę musiała jutro męża zatrudnić do grillamy jutro mamy wesele kuzynki tzn przyjęcie bo cywilny biorą a przecież post jest ale wolała bym wbić na tą spieczoną kiełbaskę
Ja wyszłam przed Wigilią ze szpitala i położna przy wypisie mówi do mnie, żebym nie siedziała z wywieszonym językiem przy stole tylko wszystko jadła, i tak było, zero diety, wjechało wszystko, młody nie miał żadnych problemów z brzuchem, zero kolek i innych przygód.Takie porady najgorsze. Nie dość ze się sama stresujesz to jeszcze słuchasz tekstów. Albo nie jedz tego, nie jedz tamtego. Po co jadłaś teraz płacze.
Jak mi ktoś z jedzeniem zwracał uwagę to zawsze opowiadałam jak po porodzie w szpitalu mi dali smażona mortadele na obiad
Hej dziewczyny, powiedzcie mi czy któraś z Was ma uczucie bulgotania w macicy? Mam wrażenie jakby mi się tam woda przelewała albo tak bulgotalo jak normalnie w brzuchu jak głodna jestem. Dziś mam pierwszy dzień odstawienia porannej globulki dopochwowej z progesteronem i boję się, że to przez to.
Lea2022
Moderator
Który tydzień, która ciąża?Hej dziewczyny, powiedzcie mi czy któraś z Was ma uczucie bulgotania w macicy? Mam wrażenie jakby mi się tam woda przelewała albo tak bulgotalo jak normalnie w brzuchu jak głodna jestem. Dziś mam pierwszy dzień odstawienia porannej globulki dopochwowej z progesteronem i boję się, że to przez to.
reklama
hahahahhaBłagam. Nie piszcie już o tych kiełbaskach bo będę musiała jutro męża zatrudnić do grilla