Tojestemja
Fanka BB :)
pięknaBeta 3657 z dziś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pięknaBeta 3657 z dziś
sprawdziłam i u mnie tez chłopak wychodziJa też schudłam a nie mam mdlosci i jem normalnie, ciekawe jak będzie dalej. Wolała bym tyć stopniowo, wtedy ta skóra się powoli rozciąga. Olejki na rozstępy już wjechały w każdym bądź razie
to póki co u każdej chłopaksprawdziłam i u mnie tez chłopak wychodzi
u mnie dziewczynkato póki co u każdej chłopak
Niejadek i to straszny w hodowli nauczyli go jeść sucha karmę i przez długi czas za mięsem nie przepadał . Tyle ile my smaków puszek wypróbowaliśmy … na szczęście ostatnio odbraził się na mięso i wcina takie ilości ze ja nie wiem gdzie to się mieści waży ok 6,5 kg , ma rok i 4 miesiące . Twoja to prawdziwa, delikatna księżniczkaWidać, że kocury są większe na 1szy rzut oka Moja wygląda na kruszyne przy Twoim ile waży? Też jest taki wybredny jeśli chodzi o jedzenie ?bo moja to niejadek i paryżanka
ja mam syna Huberta. Ale podoba mi się tez Mikołaj, Filip. Dziewczynka jeszcze nie tak dawno miała mieć na imie Laura. Na ta chwile nic mi się nie podobaA tak zmieniając temat macie już imiona? Może czyjeś zainspiruje kogoś. Mi się podoba Aleksander, Miłosz. Damskie to nie mam na 100%, ale Alicja, Adriana.
Ja nie sprawdzam bo chce mieć niespodziankę i poznam płeć dopiero po porodzie. Co o tym myślicie? Pracowałam kiedyś z dziewczyną która nie chciała poznać płci w trakcie ciąży i pamiętam że nie mogłam się doczekać aż urodzi Zainspirowała mnieto póki co u każdej chłopak