reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Moje cały czas mnie pilnują i spią przy brzuszku. ❤️

Załączniki

• F634534C-19DE-49B6-8987-DED7F3EAC1A8.jpg
    F634534C-19DE-49B6-8987-DED7F3EAC1A8.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 54
A tak zmieniając temat macie już imiona? Może czyjeś zainspiruje kogoś. 😂 Mi się podoba Aleksander, Miłosz. Damskie to nie mam na 100%, ale Alicja, Adriana.

Widać, że kocury są większe na 1szy rzut oka :D Moja wygląda na kruszyne przy Twoim :) ile waży? Też jest taki wybredny jeśli chodzi o jedzenie ?bo moja to niejadek i paryżanka :D
Niejadek i to straszny 😀 w hodowli nauczyli go jeść sucha karmę i przez długi czas za mięsem nie przepadał . Tyle ile my smaków puszek wypróbowaliśmy … na szczęście ostatnio odbraził się na mięso i wcina takie ilości ze ja nie wiem gdzie to się mieści 😀 waży ok 6,5 kg , ma rok i 4 miesiące . Twoja to prawdziwa, delikatna księżniczka 😀
Co do płci dziecka bo widziałam ze taki temat się przewinął to bardzo bym chciała chłopca 😍 tyle pięknych Imion dla chłopców mi się podoba . Ale wiadomo , najważniejsze żeby było zdrowe , płeć to sprawa drugorzędna.

A tak zmieniając temat macie już imiona? Może czyjeś zainspiruje kogoś. 😂 Mi się podoba Aleksander, Miłosz. Damskie to nie mam na 100%, ale Alicja, Adriana.
ja mam syna Huberta. Ale podoba mi się tez Mikołaj, Filip. Dziewczynka jeszcze nie tak dawno miała mieć na imie Laura. Na ta chwile nic mi się nie podoba 🙄

Cześć dziewczyny:)
U mnie wychodzi dziewczynka. Z pierwszej ciąży się sprawdziło jak teraz patrzyłam że chłopiec i chłopiec jest a teraz zobaczymy:)
Ja bezobjawowa ale ja wolałabym być bezobjawowa, ja nie potrzebuje mieć objawów żeby czuć się w ciąży hehe ;) narazie nie dowierzam, czekam na usg ale czuję się tak zupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży i w drugiej straconej ciąży, w sensie ciesze się, ale wiem że może nie być kolorowo i teraz to chyba do momentu porodu nie będę się czuła "bezpieczna".
Miłego dnia!

reklama
Do góry