reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

Ja dziś szukałam czegokolwiek imprezowego bezalkoholowego i w dwóch sklepach nic! No oprócz piwa, ale chciałam Ci cin czy prosecco czy wino... A jak mogłam pić alkohol to wszędzie widziałam te bezalkoholowe! Ehh, zrezygnowałam i będzie mojito Virgin, woda gazowana z cukrem i miętą xD

reklama
Ja nie sprawdzam bo chce mieć niespodziankę i poznam płeć dopiero po porodzie. Co o tym myślicie? Pracowałam kiedyś z dziewczyną która nie chciała poznać płci w trakcie ciąży i pamiętam że nie mogłam się doczekać aż urodzi 😊 Zainspirowała mnie 😍
chciałam podobnie ale wiem ze nie wytrzymałabym, poza tym ja na usg sama znalazłam płeć w 1 ciąży 🤣

Ja dziś szukałam czegokolwiek imprezowego bezalkoholowego i w dwóch sklepach nic! No oprócz piwa, ale chciałam Ci cin czy prosecco czy wino... A jak mogłam pić alkohol to wszędzie widziałam te bezalkoholowe! Ehh, zrezygnowałam i będzie mojito Virgin, woda gazowana z cukrem i miętą xD
ale lipa 😂 ja pamietam ze pokochałam Lechy Free Marakuja coś tam latem w ciąży.
Zimny wchodził jak złoto 😂

Już pisałam u mnie kalendarza chiński w ostatniej ciąży wskazywał na dziewczynkę a badnia genetyczne wykazały że mielibyśmy syna. Z córką się zgodziło, więc u mnie skuteczność określenia płci wg. Chińskiego kalendarza wynosi 50/50 😋

My imiona mamy wybrane ale nie chce zapeszać 🤞. Narazie staremu bardzo spodobało się określenie zaczerpnięte z forum czyli "fasolka" :D

U nas z imionami dla chłopca ciężko. Mi się podoba Tymek albo Mikołaj ale mężowi nie. Z kolei mężowi się podoba Grześ ale mi nie bardzo.
Dla dziewczynek podoba mi się dużo: Ada, Hania, Emilka, Zuzia, Ida.

reklama
Do góry