angelika9403
Fanka BB :)
Skąd dokładnie? ja siemianowice ŚląskieJestem ze Śląska, w Sandomierzu mamy dziadka więc odwiedziliśmy go na weekend. Ale też bardzo lubię to miasto
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skąd dokładnie? ja siemianowice ŚląskieJestem ze Śląska, w Sandomierzu mamy dziadka więc odwiedziliśmy go na weekend. Ale też bardzo lubię to miasto
To mój chłopiec :Pokaż fote A oto moja
mdli mnie cały czas, ale też ssie z głodu, a na nic nie mam ochoty. wszystko mi śmierdzi.Dziewczyny a jak się czujecie? Macie objawy typowo ciążowe ?
Zabrze, więc po sąsiedzku prawieSkąd dokładnie? ja siemianowice Śląskie
Widać, że kocury są większe na 1szy rzut oka Moja wygląda na kruszyne przy Twoim ile waży? Też jest taki wybredny jeśli chodzi o jedzenie ?bo moja to niejadek i paryżankaTo mój chłopiec :