Wasiuta-sniegowska z remedium. Mega pani doktorJakiego lekarza polecasz z Bydgoszczy?
reklama
Balbinka00
Zaciekawiona BB
Jezu to samo …. Wszystko się pierdzieli, a w biurze rachunkowym nie ma żartów ostatnio tez wszystkie zmiany są tak stresujące … w pracy atmosfera jest tak nerwowa ..Ja to koncentrację mam na poziomie zerowym a pracować trzeba. Zamiast numerów NIP wysyłam PESEL itp. coś wydrukuję - zgubię, zapomnę co robiłam. Czuję że dla firmy lepiej byłoby gdybym poszła na zwolnienie;-)
Marta2432
Fanka BB :)
Spokojnie Kochana jest na to jeszcze czasU mnie wczoraj z OM było 5+6 ale nie było widać zarodka stresuje mnie to
Nie, najpierw jest zarodek, a serduszko kształtuje się późniejDziewczyny serduszko a zarodek to to samo?
Ja w pierwszej ciąży chodziłam do głównego na NFZ i wszystkie badania tam mi wpisywano, jak trafiłam do szpitala to tego lekarza podałam jako prowadzącego, a ten prywatnie tylko od czasu do czasu robił mi USG i w karcie ciąży nic nie wpisywał, badania dawał do ręki, wszystko miałam w jednej teczce i nikt nie pytał który jest prowadzącym, więc raczej nie trzeba wybieraćMam do Was pytanie dot. wyboru lekarza prowadzącego bo chcę chodzić na NFZ, żeby zlecała mi lekarka badania darmowe i do 2 prywatnie z lepszym sprzętem i specjalizującego się w cieżkich przypadkach itd, czy musze wybrać któregoś jako głownego? Jak to jest?
cheshire
Zaciekawiona BB
Ja chodzę do dr Moszczyńskiej i szczerze polecamJakiego lekarza polecasz z Bydgoszczy?
O której masz jutro wizytę?Ja jutro mam wizytę i oczywiście już panika. Wszystkie piszecie o objawach i mdlosciach a ja od wczoraj okaz zdrowia. Zero objawów, jak się starałam a nie byłam w ciąży to miałam wszystkie objawy jednego
cheshire
Zaciekawiona BB
@Paatrycja będzie dobrze, trzymam kciuki, ja też miałam więcej objawów wkręcając sobie ciążę niż teraz faktycznie w niej bedac
Paatrycja
15:40O której masz jutro wizytę?
Tojestemja
daj znać jak po, na pewno będzie dobrze.Ja jutro mam wizytę i oczywiście już panika. Wszystkie piszecie o objawach i mdlosciach a ja od wczoraj okaz zdrowia. Zero objawów, jak się starałam a nie byłam w ciąży to miałam wszystkie objawy jednego dnia
reklama
obnoxious789
trzymam kciuki [emoji1696][emoji1696]15:40